Drivefast

Uzman
Merhaba, İtemsatış'ta dolaşıyordum bir satıcının ilanına denk geldim ve Arc Raiders 200 TL'ye satıyor, bu nasıl olabiliyor? Açıklamaya da bunları yazmış, sizce alınabilir mi?

"Kendi Microsoft hesabınız üzerinden oynarsınız, gelişmeler sizin hesabınızda kaydedilir."

Merhaba, İtemsatış'ta dolaşıyordum bir satıcının ilanına denk geldim ve Arc raiders 200 TL'ye satıyor, bu nasıl olabiliyor? Açıklamaya da bunları yazmış, sizce alınabilir mi?

"Kendi Microsoft hesabınız üzerinden oynarsınız, gelişmeler sizin hesabınızda kaydedilir."
Sana paylaşımlı Xbox hesabı veriyor ve hesaba giriş yaptığında kendi hesabınla oynayabiliyosun yüksek ihtimal ama hesap giderse oyuna giremiyosun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yalan. Alıyorsun ilanı, yüzlerce kişinin kullandığı hesabı veriyor. Hemen hemen her satıcı zaten aynı yazıları yazıyor. Sonrasında zaten en fazla 2-3 ay sonra giremiyorsun hesaba. Fakat aldığın satıcının vereceği hesap olursa yıllarca kullanabilirsin. Bu da genellikle şans işi falan oluyor.

Merhaba, İtemsatış'ta dolaşıyordum bir satıcının ilanına denk geldim ve Arc raiders 200 TL'ye satıyor, bu nasıl olabiliyor? Açıklamaya da bunları yazmış, sizce alınabilir mi?

Bana aile paylaşımı gibi geldi. Hesap verenler 20 25 liraya satıyor. Ya da vardır Steam Tools tarzı bir hilesi bilemiyorum.

Konuyu gördükten sonra gidip aldım o günden beri sorunsuz oynuyorum. Mail kendilerine ait çalıntı değil. Microsoft hesabı veriyorlar sen Microsoft Store'a o hesabı gidiyorsun Xbox App'e ise kendi şahsi hesabını giriyorsun. Bu şekilde ilerlemen sende kalıyor. Aynı yöntemle 2 yıldır sınırsız Game Pass kullanıyorum bir sorun yok hala. Alacaksanız bence gayet makul, oyun fena sarıyor.

Ben alırken 2 farklı mağaza satıyordu 90k başarılı satış yapandan aldım. Güvenilir duruyorlar şuanlık. En geç 2 saatte cevap vermişlerdi.

Son düzenleme:
Konuyu gördükten sonra gidip aldım o günden beri sorunsuz oynuyorum. Mail kendilerine ait çalıntı değil. Microsoft hesabı veriyorlar sen Microsoft Store'a o hesabı gidiyorsun Xbox App'e ise kendi şahsi hesabını giriyorsun. Bu şekilde ilerlemen sende kalıyor. Aynı yöntemle 2 yıldır sınırsız Game Pass kullanıyorum bir sorun yok hala. Alacaksanız bence gayet makul, oyun fena sarıyor.

Ben alırken 2 farklı mağaza satıyordu 90k başarılı satış yapandan aldım. Güvenilir duruyorlar şuanlık. En geç 2 saatte cevap vermişlerdi.
92.539 olan mı hocam? kaç gundur kullanıyorsunuz