emilbreivik 3

Üstün
Şimdiye kadar hiç böyle bir sorun yaşamamıştım ama bugün, 1 saat içinde toplam 5 kere falan çöktü sanırım. Oyunu oynarken Lossless Scaling de kullanıyordum şimdiye kadar.

Sorun şu, oyundayken belli bir süre sonra bir anda oyun donuyor ve oyundan atıyor. Sonrasında tekrardan giriyorum, LS kapatıp ama yine aynı sorunu yaşıyorum. 2 defa Anti Cheat kaldırıp yeniden kurdum, bilgisayarı yeniden başlattım, dosyaların bütünlüğünü 3-4 kere doğruladım ama her seferinde aynı hatayı aldım. En sonunda oynadığım maçta da ekran tamamen dondu ve hiçbir şekilde klavye, mouse tıklamaları işe yaramıyordu; öyle olunca mecburen kasadan kapattım bilgisayarı.

Neden bu şekilde sürekli oyundan atıyor beni, sorun ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Olay görüntüleyicisinde hata gözüküyor mu?

O kısımda hatalar böyle gözüküyor. Oyunun donarak ve bir anda çökmesinin dışında hata olarak bir de oyundan attıktan sonra uyarı ekranında ''Hizmete bağlanılamıyor'' tarzında bir şey diyordu. Oyun dosyalarının içinden AntiCheat kaldırıp yükleyince ve bilgisayarı yeninden başlatınca oyuna girebiliyordum ama 5-10 dakika sonra yine aynı şey oluyordu.

Yapay zekaya sorduğumda da CMD'den kod yazdırıp Xbox Oyun Hizmetlerini tamamen kaldırttı ve Xbox uygulamasından tüm güncellemeleri yaptırdı.

Dosya Ekleri

• hata 1.webp
    hata 1.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 4
  • hata 2.webp
    hata 2.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 4
  • hata 3.webp
    hata 3.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 3
  • hata 4.webp
    hata 4.webp