wallywestr

Uzman
Merhaba arkadaşlar,

İkisi de ilgimi çekiyor ama arada kaldım. Sizce hangisi alınır? Hangisi eğlencelidir? Helldivers 2'de bazen 1 tane arkadaşım eşlik edecek ama hep olmaz. Arc Raiders oynarken ise tek oynayacağım. Tabii sunuculara girip arkadaş bulmayı denerim.

Ben de ikisi arasında kaldım. Ve Helldivers 2 seçtim. PvP odaklı oyunların uzun vadede oyuncuyu bayma, "sweaty" oyuncular tarafından toksik hale getirilme ihtimali daha yüksek. Helldivers 2 ise rekabet değil insanlar ile birlikte çalıştığın ve demokrasi dağıttığın bir oyun. Bence kesinlikle helldivers 2. özellikle mikrofon kullanıyorsanız daha da zevkli bir hale geliyor.

Helldivers II'yi de Arc Raidersi da oynadım. Helldivers'da belli süre sonra yapacak bir şey kalmıyor. Oyuna yeni warbond gelmesini bekliyorsun. Düzenli olarak güncellensede pve bir oyun yerine pvpve ve düzenli olarak güncellenen bir oyunu tercih ederdim. (Arc Raiders)

Helldivers II'yi de Arc Raidersi da oynadım. Helldivers'da belli süre sonra yapacak bir şey kalmıyor. Oyuna yeni warbond gelmesini bekliyorsun. Düzenli olarak güncellensede pve bir oyun yerine pvpve ve düzenli olarak güncellenen bir oyunu tercih ederdim. (Arc Raiders)
Helldivers 2’de o noktaya ulaşmak kaç saat aldı sizde? Bitirmek yani. Pahalı olduğu için verecekleri eğlenceli oynanış süresi çok önemli

Helldivers 2’de o noktaya ulaşmak kaç saat aldı sizde? Bitirmek yani. Pahalı olduğu için verecekleri eğlenceli oynanış süresi çok önemli
Kişiden kişiye değişir. Sadece onları kasmak için oynarsanız 100-150 saat içinde tüm warbondları tamamlarsınız. Ben hepsini tamamlamadım ama tamamlayan tanıdıklarımın 150-200 saati var.

Oyun içinde bir sürü tamamlamanız gereken şey var sadece warbond kasmanız gereken bir oyun değil zaten. Gemi geliştirmeleri, silah geliştirmeleri derken eğer beğenirseniz en az 200-300 saat oynarsınız. Düzenli olarak da warbond ekliyorlar.

Helldivers 2'de o noktaya ulaşmak kaç saat aldı sizde? Bitirmek yani. Pahalı olduğu için verecekleri eğlenceli oynanış süresi çok önemli.

Ben 50 saat oynadım daha bir warbond tamamlayabildim ikincisinin yarısında falanım. Ayrıca warbond'ları tamamlamış olmanız da oyunu bitirdiğiniz anlamına gelmiyor sonuçta. Yine görevlere girip görevinizi yapabilirsiniz.

Kişiden kişiye değişir. Sadece onları kasmak için oynarsanız 100-150 saat içinde tüm warbondları tamamlarsınız. Ben hepsini tamamlamadım ama tamamlayan tanıdıklarımın 150-200 saati var.

Oyun içinde bir sürü tamamlamanız gereken şey var sadece warbond kasmanız gereken bir oyun değil zaten. Gemi geliştirmeleri, silah geliştirmeleri derken eğer beğenirseniz en az 200-300 saat oynarsınız. Düzenli olarak da warbond ekliyorlar.
Bana 100 saatlik içerik varsa yeter. Arc Raiders videolarını izlediğim de özellikle Enis Kirazoğlu videosunda bazen karşıya adam gelmediği ve boş boş gezip loot yaptığımız oyunlar olabiliyor izlenimi aldım. Bu çok yaşanıyor mu?

Bana 100 saatlik içerik varsa yeter. Arc Raiders videolarını izlediğim de özellikle Enis Kirazoğlu videosunda bazen karşıya adam gelmediği ve boş boş gezip loot yaptığımız oyunlar olabiliyor izlenimi aldım. Bu çok yaşanıyor mu?
Oyuna başladığımdan beri belki 200 maç oynamışımdır. 5 maçımda falan adamla karşılaşmamışımdır. Bazen adamlarla karşılaşmak istemiyorsunuz zaten. Görev yapmak için olsun, blueprint bulmak için olsun birileriyle karşılaşmayı istemediğiniz oyunlar oluyor. İlla biriyle karşılaşmak istiyorsanız insanların sırf pvp atmak için girdiği bir map var zaten. Stella Montis videolarını izleyin youtubedan orada karşınıza biri gelmeme ihtimali yok orada. Gelmesse de o maç çok iyi loot ile çıkarsınız yüksek ihtimal.

Ayrıca, dost kayaoğlu, enis kirazoğlu gibi youtuberlardan yapılan oyun incelemelerine bu kadar takılmayın. Bazen, evet güzel şeyler söyledikleri oluyor ama her söyledikleri oyunu doğru yansıtmıyor. Zamanında onların sözüne uyarak çoğu güzel oyunu oynamamışlığım, bana göre olmayan çoğu kötü oyunu da onlar için oynamışlığım vardır. Kendiniz girip test edin, olmadı iade eder diğer oyunu alırsınız.

Oyuna başladığımdan beri belki 200 maç oynamışımdır. 5 maçımda falan adamla karşılaşmamışımdır. Bazen adamlarla karşılaşmak istemiyorsunuz zaten. Görev yapmak için olsun, blueprint bulmak için olsun birileriyle karşılaşmayı istemediğiniz oyunlar oluyor. İlla biriyle karşılaşmak istiyorsanız insanların sırf pvp atmak için girdiği bir map var zaten. Stella Montis videolarını izleyin youtubedan orada karşınıza biri gelmeme ihtimali yok orada. Gelmesse de o maç çok iyi loot ile çıkarsınız yüksek ihtimal.
Peki hocam karşılaşmadığımızda amaç ne oluyor ki? Koşup sadece loot toplamak eğlenceli olmaz gibi geliyor. Ayrıca sizce genel olarak diğer shooter oyunlarından ayıran şey ne? Aksiyon kalitesi vs. mi?