Ethem Efe
Üstün
Yanılmıyorsam teknik olarak evrenden siliniyorlar ölmüş sayiliyorlar ayrıca internet siteleride öldüğünü söylüyor tek ben değil yani.
Göreceğiz, açıkta bırakmazlar böyle, evrenden silindiklerini sanmıyorum açıkçası.
Yanılmıyorsam teknik olarak evrenden siliniyorlar ölmüş sayiliyorlar ayrıca internet siteleride öldüğünü söylüyor tek ben değil yani.
Evet, bugün finalli yayınladılar, normal LoL Lorenun baya dışına çıkmış dizi.
Teşekkürler.
Seyir zevki yüksekse göz ardı edilebilir bir durum bence, sonuçta kurgu eseri.
Dizi genel olarak 8/10 iken final bölümünde ucunu açık bıraktıkları için 7/10 puan veririm en fazla. Ha eğer yeni bir dizi duyurup bu ucu açık bırakılan soruları yeni seri ile cevaplarlarsa daha güzel olur tabii. Neyse ki yapılan açıklamalarda yeni seriler yapmak istediklerini söylediler.
Jinx'in öldüğünü düşünmüyorum. Onun dışında WW belki ölmüş olabilir bir de Ambessa öldü. Heim ne yaşıyor ne ölü gibi bir şey, Viktor ile Jayce'de aynı şekilde başka bir boyutta kaldılar. Büyük ihtimalle Noxus dizisi gelir. Sonda Swain'in kuzgununu boşuna göstermemişlerdir. Zaten Kara Gül tarikatınıda az buçuk işlediler.
Jinx'in öldüğünü düşünmüyorum. Onun dışında WW belki ölmüş olabilir bir de ambessa öldü. Heim ne yaşıyor ne ölü gibi bir şey, Viktor ile Jayce'de aynı şekilde başka bir boyutta kaldılar. Büyük ihtimalle noxus dizisi gelir. Sonda Swain'in kuzgununu boşuna göstermemişlerdir. Zaten kara gül tarikatınıda az buçuk işlediler.
Heimerdinger ne öldü ne de ölmedi. Hikaye o kadar güzel ayarlanmış ki, Heimerdinger'ın sonundaki -dinger ekinin geldiği bilim insanı schrödinger'in teorisi var dizide.
![]()
Schrödinger'in kedisi - Vikipedi
tr.m.wikipedia.org
Evet, bugün finalli yayınladılar, normal LoL lorenun bayağı dışına çıkmış dizi.
Evet, bugün finalli yayınladılar, normal LoL lorenun bayağı dışına çıkmış dizi.
Bence warwick oldu ama jinxin oldugunu dusunmuyorum yine de tadinda biraktilar diyebiliriz. Zaten bundan sonra sizin de dediginiz gibi Noxus dizisi gelir muhtemelen cunku Swain'in kuzgunu vardi son sahnede.Ben hikayenin bitmediğini ve yeni bir Noxus dizisi geleceğini düşünüyorum. Her şey çok açık uçlu bırakıldı. Ayrıca Jinx ve Warwick'in hiç öldüğünü sanmam. Ya da öyle istiyorum diye öyle zannediyorum.