ferritedust Başarılı İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 47 Makaleler 1 Beğeniler 34 Yer Kanara, Romanya 30 Temmuz 2025 #11 EndeavourOS üstüne tanımam. Saf Arch'a en yakın dağıtımlardan biri, bir o kadar da kurulumu kolay.
5 5481 Uzman Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 947 Makaleler 5 Çözümler 8 Beğeniler 842 30 Temmuz 2025 #12 Valiant dedi: Linux'da teması eski gözüküyor demek saçma, istediğin masaüstü ortamını kurup özelleştirebiliyorsun. Dağıtım ile bir alakası yok. Genişletmek için tıkla... Bazı insanlar bununla uğraşmak istemiyor, tasarımı değiştirmiyor. Bundan dolayı modern gibi gözüken ve modern olan bir dağıtım kullanıyor. Eski gözükmesi benim fikrim isteyen katılır isteyen katılmaz.
Valiant dedi: Linux'da teması eski gözüküyor demek saçma, istediğin masaüstü ortamını kurup özelleştirebiliyorsun. Dağıtım ile bir alakası yok. Genişletmek için tıkla... Bazı insanlar bununla uğraşmak istemiyor, tasarımı değiştirmiyor. Bundan dolayı modern gibi gözüken ve modern olan bir dağıtım kullanıyor. Eski gözükmesi benim fikrim isteyen katılır isteyen katılmaz.
m3rt Yetkin Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 185 Çözümler 2 Beğeniler 110 30 Temmuz 2025 #13 Şahsen EndeavourOS ama uyumluluk ve performans için ise CachyOS, deneyip görmek daha çok sağlıklı olur.
Şahsen EndeavourOS ama uyumluluk ve performans için ise CachyOS, deneyip görmek daha çok sağlıklı olur.
K KakaoluKekAdam Yetkin Katılım 3 Aralık 2024 Mesajlar 1.073 Çözümler 18 Beğeniler 969 Yer Denizli, Türkiye 31 Temmuz 2025 #14 incii dedi: Evet, birkaç ay önce bir dağıtım önerisi konusu açmıştım ancak şu an yine yeni bir dağıtıma geçmek istiyorum. -Arch olsun. -Calamares ile kurulsun. -Varsayılan olarak Zen kerneli ile GELMESİN. -Bloat yapmasın, Garuda ve Manjaro bakmıyorum bundan ötürü. Aklımda EndeavourOS ve Cachy OS var, hangisini neden tercih etmeliyim? Başka bir öneriniz varsa nedir ve neden önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Cachy öneririm net.
incii dedi: Evet, birkaç ay önce bir dağıtım önerisi konusu açmıştım ancak şu an yine yeni bir dağıtıma geçmek istiyorum. -Arch olsun. -Calamares ile kurulsun. -Varsayılan olarak Zen kerneli ile GELMESİN. -Bloat yapmasın, Garuda ve Manjaro bakmıyorum bundan ötürü. Aklımda EndeavourOS ve Cachy OS var, hangisini neden tercih etmeliyim? Başka bir öneriniz varsa nedir ve neden önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Cachy öneririm net.
KS KS incii Uzman Katılım 4 Eylül 2024 Mesajlar 771 Çözümler 3 Beğeniler 1.040 1 Ağustos 2025 #15 Allah'in cezasi CachyOS disk bolumunu bozdu, kurulurken hata verdiginden o diski kullanamiyorum. Biz Endeavour OS'ten devam.
Allah'in cezasi CachyOS disk bolumunu bozdu, kurulurken hata verdiginden o diski kullanamiyorum. Biz Endeavour OS'ten devam.