Ethem Efe

Bilgin
Yer
KKTC | Gazimağusa
Esenlikler,

Son zamanlarda ana sayfamda bu tarz tasarımlara sıkça denk gelmeye başladım ve oldukça hoşuma gidiyor. Ancak nasıl yapıldıkları hakkında pek bir fikrim yok. .dot gibi birkaç terim duydum fakat tam olarak ne anlama geldiklerini veya nasıl kullanıldıklarını bilmiyorum.

Bu tarz tasarımları yapmak çok zahmetli bir işlem mi? Aranızda süreci adım adım açıklayabilecek veya önerebileceği bir tutorial paylaşabilecek biri var mı? Yerli ya da yabancı kaynak fark etmez.

Şimdiden teşekkürler.

Bu konuya bakabilirsiniz

Ayrıca videoda gördüğünüzün kendi GitHub reposu varmış, orada da yazıyor galiba nasıl uygulandığı

Hocam bunlara pirinç deniyor, rice yani. İnsanlar kendi masaüstü ortamlarını istediği gibi şekillendirip, bunu .config dosyası haline getirip mevcut sistemlerinde kullanıyorlar. Hiçbir şey bilmiyorsanız, CachyOS'in Hyprland'ini indirip .config dosyasını kendinize göre düzenleyebilirsiniz.

Bu konuya bakabilirsiniz

Ayrıca videoda gördüğünüzün kendi GitHub reposu varmış, orada da yazıyor galiba nasıl uygulandığı

Teşekkürler, ancak bahsettiğiniz özelleştirme ile bunun alakası yok maalesef. Sanırım bu tarz özelleştirmeye rice deniliyor. Ancak nasıl yapılır, ne gerekir, o konuda bir fikrim yok işte.

Teşekkürler, ancak bahsettiğiniz özelleştirme ile bunun alakası yok maalesef. Sanırım bu tarz özelleştirmeye rice deniliyor. Ancak nasıl yapılır, ne gerekir, o konuda bir fikrim yok işte.
Aynen ben genel olarak attım da onu, altındaki GitHub reposunda Installation kısmı var baktığınız shellin.
Bu iş genel olarak nasıl yapılır onu anlatan bir rehber bulamadım forumda ama 😂 Belki öğrenip ben yapabilirim bilmiyorum.

Yalnızca İngilizce rehberler bulabildim.

Teşekkürler, biraz gözümü korkuttu açıkçası. Sanırım şu an onu yapabilecek kafa yok ya.
Aynen ben genel olarak attım da onu, altındaki GitHub reposunda Installation kısmı var baktığınız shellin.
Bu iş genel olarak nasıl yapılır onu anlatan bir rehber bulamadım forumda ama 😂 Belki öğrenip ben yapabilirim bilmiyorum.

Yalnızca İngilizce rehberler bulabildim.