shruux 25

Uzman
Arctic Liquid Freezer III Pro 360 düşünüyorum. Ses ve performansı nasıldır? İşlemcim 9600X, aslında sıvı soğutucuya ihtiyacım yok, tamamen keyif. Doğum günümde hediye olarak aldırabilirim. Bu modeli düşünme sebebim, diğer bütün fanların bu modeldeki ile aynı olması.

Son düzenleyen: Moderatör:
Soğutucu güzel, çok sesli çalışmıyor ancak radyatörü çok büyük bu soğutucunun. Almadan önce kasanıza sığdığından emin olmalısınız. Kasanız nedir?
Lian Li O11 Vision Compact. Üst tarafa değil yan tarafa takacağım radyatörü. Üst tarafın cam kalmasını istiyorum. Yandaki fanları da alt tarafa alacağım.

Ekran kartına değme olarak sorun olmaz ileri geri çekilebiliyor. Fakat en olarak o araya sığar mı emin değilim.

Sanırsam sığıyor sorunsuz olarak.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2026-07-27 214642.webp
    Ekran görüntüsü 2026-07-27 214642.webp
    217,2 KB · Görüntüleme: 7
Kasana sığabilir mi? Ben de Arctic düşünüp riske girmemiştim bu nedenden.
Radyatörü takacağım yerdeki plaka hareketli, ileri geri çekilebiliyor. Bu nedenle ekran kartına değmesi gibi bir şüphem yok. Lian Li'nin kendi sayfasına baktığımda paylaştığım görseldeki şekilde belirtilmiş. Sığacağını düşünüyorum. Ayrıca sıvı soğutmanın pompasının boruları için arkadan alan bırakılmış, böylece borularda saklanabiliyor.