Termal macun soğutucu ile gelir, ek olarak almanıza gerek yok, kasanın üst kısmı ile RAM arasındaki mesafeyi ölçüp bakın sığıp sığmadığına.

65 mm mesafe lazım.

Termal macun soğutucu ile gelir, ek olarak almanıza gerek yok, kasanın üst kısmı ile RAM arasındaki mesafeyi ölçüp bakın sığıp sığmadığına.

65 mm mesafe lazım.

Hocam ölçeceğim şimdi ama termal macun yolluyorlar da ne yolladıkları belli mi MX4 falan pumpout yapıyormuş o yüzden grizzly alacaktım

65 mm mesafe lazım.

Hocam ölçtüm 65mm mesafe yetiyor sanırım. RAM'lere temas etmiyor RAM'ler 85mm civarı sonra başlıyor. DRAM'me deyebilir belki. Fakat şu an alacağım anakart farklı B650M-K ASUS bunda da DRAM biraz solda deymez gibi.

MX4 çıkıyormuş hocam içinden onu kullanıp risk almak istemiyorum o yüzden grizzly alacağım sanırım

Son düzenleme:
Masaüstü işlemcilerde pumpout olmaz, kim söylüyor bunları, o ekran kartı ve laptop için geçerli.

Dediğim gibi soğutma kısmında sorun yaşamazsınız, ekranlı soğutucular zaten o fiyatlardan başlıyor.