ARCTIC Liquid Freezer II ACFRE00101A 3843,65 TL'ye alınır mı?

Dediğim gibi soğutma kısmında sorun yaşamazsınız, ekranlı soğutucular zaten o fiyatlardan başlıyor.

Normalde hava soğutucu da soğutuyormuş ta hocam 1500'e var ama görüntü olarak pek hoş durmuyor açıkçası. Ondan bunu tercih ettim. Umarım bir sorun yaşanmaz Thermalright güvenilir bir marka sanırım.

Markadan yana sorun olmaz, yılların firması.

Markadan yana sorun olmaz, yılların firması.

Hocam sistemi yazıyorum da inceleme şansınız var mı?
Sıvı soğutma attığım
4060 Ti
7800X3D
B650M-K ASUS
XPG 6000MHz CL30 RAM
Cooler Master 750W 80+Bronze
500 GB Samsung 970 EVO Plus SSD
Kasa stark s 700 James Donkey

Sistem var mı, alacak mısınız?

Sistem var mı, alacak mısınız?

Aldım bile hazır sistem X3D işlemcililer pahalı ben FPS için aldım. Hikayeli oyunlarla pek alakam yok. öneriniz mi vardı?

Sistem yükseltme diyelim bazı parçalar ben de vardı zaten

PSU SSD kasa vardı mesela diğerlerini aldım

Güzel sistem bir sıkıntı yok, hayırlı olsun.

Güzel sistem bir sıkıntı yok, hayırlı olsun.

Hocam selam tekrardan B650M-K anakart dışında öneri yapabilir misin? Bütçe sınırlı biraz 6'yı geçemem şu an B650M-K buldum fakat 4700 civarına gelecek

O bütçede alınabilecek en mantıklı kart O, 7 üzerine çıkarsanız daha iyi model var.

O bütçede alınabilecek en mantıklı kart O, 7 üzerine çıkarsanız daha iyi model var.

Tamam hocam o zaman şimdilik bunu alacağım o kadar çıkamıyorum. B650M-R de var 4150 TL'ye fakat onun da M.2 soğutucu bloku yokmuş ona da iyi dediler ama B650M-K alırım muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…