hovarda

Yetkin
Yer
Samsun
Arkadaşlar 4 ay önce bu soğutucuyu aldım. Arada pompa sesi geliyordu ama bugün değişik bir ses geldi, sanırım bu soğutucuda traktör mod var mış. Aslında iyi bir soğutucu ama çok övülen bir şeyi almamak gerekiyormuş, ben bunu anladım.

Arkadaşlar 4 ay önce bu soğutucuyu aldım. Arada pompa sesi geliyordu ama bugün değişik bir ses geldi, sanırım bu soğutucuda traktör mod var mış. Aslında iyi bir soğutucu ama çok övülen bir şeyi almamak gerekiyormuş, ben bunu anladım.

Bazen ilk açılışta pompanın içinden sıvı akışının olması gerekiyor sonradan düzeliyor Corsair H150 de yaşadım ben sonradan ses gidiyor ama bu kadar sesli değildi.

Tık tık tık diye hafif tiz ritimdi oda kış aylarında oluyordu oda soğuk kalırsa dizel motor cold start gibi.

Borular altta kalacak şekilde montajlamalısınız. Muhtemelen hava boşluğu oluştu soğutucuda. Yani çok övülen bir şeyi almak gerekiyormuş.

İyide ben bunu 4 aydır böyle kullanıyorum ilk defa öyle bir ses geldi 10 dakika sonra kesildi hava boşluğu oluşmuş olsa devam etmez mi? Ayrıca kullandığım Dark model kasada sadece bu şekilde oluyor alt tarafa koyunca HDD demirine geliyor o da bütünleşik alınmıyor.