Arkadaşlar 4 ay önce bu soğutucuyu aldım. Arada pompa sesi geliyordu ama bugün değişik bir ses geldi, sanırım bu soğutucuda traktör mod var mış. Aslında iyi bir soğutucu ama çok övülen bir şeyi almamak gerekiyormuş, ben bunu anladım.
Detaylar
Kim cevapladı?Fanlar Full devirde çalışıyor gibi, işlemci ne kadar sıcaklığa çıkıyor?
Yok sistem boştaydı. Fanlar fullde böyle çalışmıyor radyatör içinden geliyor bu 10dk sonra düzeldi ben anlam veremedim.
EsraBehzatHikayesi
Becerikli
Arkadaşlar 4 ay önce bu soğutucuyu aldım. Arada pompa sesi geliyordu ama bugün değişik bir ses geldi, sanırım bu soğutucuda traktör mod var mış. Aslında iyi bir soğutucu ama çok övülen bir şeyi almamak gerekiyormuş, ben bunu anladım.
Bazen ilk açılışta pompanın içinden sıvı akışının olması gerekiyor sonradan düzeliyor Corsair H150 de yaşadım ben sonradan ses gidiyor ama bu kadar sesli değildi.
Tık tık tık diye hafif tiz ritimdi oda kış aylarında oluyordu oda soğuk kalırsa dizel motor cold start gibi.
SHERLOCKED
Başarılı
Radyatörü nereye montajladınız?
Kasanın önüne taktım kalın olduğu için üst kısma olmadı.
SHERLOCKED
Başarılı
Borular alttan mı geliyor üstten mi?Kasanın önüne taktım kalın olduğu için üst kısma olmadı.
Dikey ve borular üst tarafta.
SHERLOCKED
Başarılı
Borular altta kalacak şekilde montajlamalısınız. Muhtemelen hava boşluğu oluştu soğutucuda. Yani çok övülen bir şeyi almak gerekiyormuş.
Borular altta kalacak şekilde montajlamalısınız. Muhtemelen hava boşluğu oluştu soğutucuda. Yani çok övülen bir şeyi almak gerekiyormuş.
İyide ben bunu 4 aydır böyle kullanıyorum ilk defa öyle bir ses geldi 10 dakika sonra kesildi hava boşluğu oluşmuş olsa devam etmez mi? Ayrıca kullandığım Dark model kasada sadece bu şekilde oluyor alt tarafa koyunca HDD demirine geliyor o da bütünleşik alınmıyor.