Arctic'i de gönder gitsin, tekno sorunlu ürünü kakalayıp duruyor millete, ben de anlamadım. Diğer forumlarda da var konu, 1 ay öncesinde buraya da birkaç kişi açmıştı. Tekno'dan alınmıştı 360 Pro senin gibi. Onlarınkini sana göndermiş olmalılar. Sen iade edince de seninkini bir başkasına yollayacaklar belli ki, ta ki birisi Cinebench yapmayana kadar. Ama oyunda da kapanır, shader compiling ekranında vesaire benim bile şu an 95 vuruyor işlemci +200 verdiğimde. Bu soğutucu ile direkt sistem kapanır sende olduğu gibi. @dhizek

Artics'i de gönder derken orayı anlamadım efendim göndereceğimiz başka bir ürün mü var :hehehe:. Bu arada Amazon'u aradım satıcı ürünü 2 gün içerisinde onaylamazsa Amazon'un kendisi alacakmış iade. O zaman bunu paketleyip SE224XT'ye geçiş yapıyorum.

Artics'i de gönder derken orayı anlamadım efendim göndereceğimiz başka bir ürün mü var :hehehe:. Bu arada Amazon'u aradım satıcı ürünü 2 gün içerisinde onaylamazsa Amazon'un kendisi alacakmış iade. O zaman bunu paketleyip SE224XT'ye geçiş yapıyorum.
Başka gönderecek ürün yok tabi, Arctic'in sorunu ne bilmiyorum ama gerçekten. Elindeki kule tipi yeterli, -20 verip kullan, Arctic hiç gerek yok.

Bu arada bahsettiğiniz +10 derece farkı işlemciyle alakalı olabilir mi sorun? Öyle olsa bile 360mm ile bu kadar sıcaklık normal mi orası da var.
Yük altında kapanmamalı yine de, soğutucu kaynaklı sorun var gibi görünüyor. Phantom'dan düşük almamalı hiçbir koşulda. +5-10 derece genelde boştaki sıcaklık yüksek olur, yükte hemen hemen eşit çoğu 3D. Elindeki kule tipi de yeteceği için Artic'e ihtiyacın yok, en mantıklısı iade etmek. Ya sorunlu üretim denk geliyor bazılarına ya da testler yalan yanlış YouTube üzerindeki. Ama 240 mm kullanıp da Cinebench'te 80 geçirtmeyen var, senin 95'e vuruyor. Bende de 95'e vuruyor ama benimki extrem. 180w çekiyor, normal stokta 130 140 civarında çeker.

Yük altında kapanmamalı yine de, soğutucu kaynaklı sorun var gibi görünüyor. Phantom'dan düşük almamalı hiçbir koşulda. +5-10 derece genelde boştaki sıcaklık yüksek olur, yükte hemen hemen eşit çoğu 3D. Elindeki kule tipi de yeteceği için Artics'e ihtiyacın yok, en mantıklısı iade etmek. Ya sorunlu üretim denk geliyor bazılarına ya da testler yalan yanlış YouTube üzerindeki. Ama 240 mm kullanıp da Cinebench'te 80 geçirtmeyen var, senin 95'e vuruyor. Bende de 95'e vuruyor ama benimki extrem. 180W çekiyor, normal stokta 130 140 civarında çeker.

Son kez test yapayım dedin olana bakın.

İlginç, diyecek kelime bulamadım.

SE224XT Full fan Speed -20 verdim sadece değerlere bakın.

1757857888496.webp

Bu da demek oluyor ki soğutucu problemliymiş. Bu arada Teknobiyotik Amazon üzerinden onayladı iade talebini.