@dhizek Bir de bazı 3D'ler üretim farkı sebebiyle +10 derece yüksek çalışıyor, onu da belirteyim, böyle bir şey var. Öyle bir durum varsa ona da çok bir şey yapmak mümkün değil, ama senin gibi bu tarz konu açıp da Arctic iadeye gönderenler oldu, sonrasında sorunları düzeldi.
@dhizek bir de bazı 3D'ler üretim farkı sebebiyle +10 derece yüksek çalışıyor, onu da belirteyim, böyle bir şey var. Öyle bir durum varsa ona da çok bir şey yapmak mümkün değil ama senin gibi bu tarz konu açıp da Arctic iadeye gönderenler oldu, sonrasında sorunları düzeldi.
İşlemci kaynaklı sıkıntı çok olacağını sanmam, benim dediğim +10 mevzusu yükteki kapanmayı açıklamaz, direk soğutma sistemiyle alakalı bir sorun o. En kötü 95-96'da frenleyip MHz kısar, kapanma yapmazdı. Direkt soğutulamadığı için kapatıyor kendini yükte.
Multi yapın ama üstten Advanced-Off işaretleniyordu sanırım, 10 minutes yapmayın, tek render alsın, onun sonucu ve sıcaklıkları, kaç GHz boostladığı önemli.
Ben anakarttan limitsiz kullandığım için 24500 puan alıyor bende 180-190w çekiyor, o yüzden kendim ile de mukayese etmem doğru olmaz. Alacağın skor 23500-24500 arasında olmalı tek renderde. @dhizek
Multi yapın ama üstten Advanced-off işaretleniyordu sanırım, 10 minutes yapmayın, tek render alsın, onun sonucu ve sıcaklıkları, kaç GHz boostladığı önemli.
Ben anakarttan limitsiz kullandığım için 24500 puan alıyor bende 180-190W çekiyor, o yüzden kendim ile de mukayese etmem doğru olmaz. Alacağın skor 23500-24500 arasında olmalı tek renderde. @dhizek
Evet doğru bu şekilde, 23500+ skor alıyorsa normali o. +100 vermiştin zaten, 5.3 boostlayabiliyor mu ona dikkat et. Kaç watt çekecek, sıcaklıklar ne olacak, aslında 95 vurmamalı bu soğutucuda normalinde.
Evet doğru bu şekilde, 23500+ skor alıyorsa normali o. +100 vermiştin zaten, 5.3 boostlayabiliyor mu ona dikkat et. Kaç watt çekecek, sıcaklıklar ne olacak, aslında 95 vurmamalı bu soğutucuda normalinde.