Arctic Liquid Freezer III Pro ve Thermalright Phantom spirit 120 SE sıcaklık farkları

Fanlar zaten Max değil mi efendim. Ek yazılıma gerek var mı?

@dhizek Bir de bazı 3D'ler üretim farkı sebebiyle +10 derece yüksek çalışıyor, onu da belirteyim, böyle bir şey var. Öyle bir durum varsa ona da çok bir şey yapmak mümkün değil, ama senin gibi bu tarz konu açıp da Arctic iadeye gönderenler oldu, sonrasında sorunları düzeldi.

Eki Görüntüle 184842

Şu anda max evet, dikkat etmedim o kısma.

Evdeki Thermalright Phantom spirit 120 SE ile test yapayım mı gerek var mı macun israfına?

Eki Görüntüle 184842

Gelişme var önceki attığın SS'e göre, biri 4.7-4.8 iken yükte bu 5.3'lere gelmiş.

Evdeki Thermalright Phantom spirit 120 SE ile test yapayım mı gerek var mı macun israfına?
1 defa kasa kapağı açık dene bence zaten %100'de de olsa fanlar, Cinebench R23'te kaç derece sıcaklıklar, 5.3 tam boostluyor mu onda?

İşlemci kaynaklı sıkıntı çok olacağını sanmam, benim dediğim +10 mevzusu yükteki kapanmayı açıklamaz, direk soğutma sistemiyle alakalı bir sorun o. En kötü 95-96'da frenleyip MHz kısar, kapanma yapmazdı. Direkt soğutulamadığı için kapatıyor kendini yükte.

Hangisini yapayım efendim?

Multi yapın ama üstten Advanced-Off işaretleniyordu sanırım, 10 minutes yapmayın, tek render alsın, onun sonucu ve sıcaklıkları, kaç GHz boostladığı önemli.

Ben anakarttan limitsiz kullandığım için 24500 puan alıyor bende 180-190w çekiyor, o yüzden kendim ile de mukayese etmem doğru olmaz. Alacağın skor 23500-24500 arasında olmalı tek renderde. @dhizek

Bu şekilde ayarlar efendim.

Evet doğru bu şekilde, 23500+ skor alıyorsa normali o. +100 vermiştin zaten, 5.3 boostlayabiliyor mu ona dikkat et. Kaç watt çekecek, sıcaklıklar ne olacak, aslında 95 vurmamalı bu soğutucuda normalinde.

Tek kare yok ama 1 dakika yapayım mı testi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…