Arctic Liquid Freezer III Pro ve Thermalright Phantom spirit 120 SE sıcaklık farkları

Teknobiyotik'ten alanlar bu sorunu yaşıyordu sanırım konularına bir bakarsın istersen. Hepsiburada'dan alsaydın daha iyiymiş aslında. İade konusunda da problem yaratır bu firma büyük ihtimal.

O yüzden Amazon üzerinden satın aldım örnek konu linki var mı?

Sen bu Arctic soğutucuyu nereden aldın? Sana bir mail adresi iletsem yaşadığın süreci İngilizce anlatabilir misin?

Reddit'te İngilizce bir şekilde açtım zaten onu gönderebilirim direkt ve Amazon üzerinden Teknobiyotik'ten satın aldım.

Hangi sistemden bahsediyoruz Arctic mi yoksa Phantom mu?

Reddit'te İngilizce bir şekilde açtım zaten onu gönderebilirim direkt ve Amazon üzerinden Teknobiyotik'ten satın aldım.

Hangi sistemden bahsediyoruz Arctic mi yoksa Phantom mu?
Konu burada vardı ama 1 ay öncesine ait, şu anda bulamadım malesef. Phantom için 23500 civarı almalıydı +100 -15/-20 preset ile. Kendimden biliyorum. Asıl sorun Arctic'te ama, Phantomluk çok durum yok şu anda.

Konu burada vardı ama 1 ay öncesine ait, şu anda bulamadım maalesef. Phantom için 23500 almalıydı +100 -15/-20 preset ile. Kendimden biliyorum.

Evet Discord ve Google Chrome açıktı ve bazı programların arka plan yazılımları.

Sen derdini henri.faust@arctic.de bu arkadaşa anlatıp onay al. Sonrasında mail SS'lerini Teknobiyotik'e iletip süreci hızlandır. Teknobiyotik iyi hoş firma ama bazen işleri zorlaştırabiliyorlar.

Direk Amazon üzerinden iade etmeyi düşünüyorum. Sorun çıkarsa Amazon destek oluyor zaten.

Konu burada vardı ama 1 ay öncesine ait, şu anda bulamadım maalesef. Phantom için 23500 civarı almalıydı +100 -15/-20 preset ile. Kendimden biliyorum. Asıl sorun Arctic'te ama, Phantom'luk çok durum yok şu anda.

Peki bu işlemci için SE224XT yeter mi? Elimde o var şu an sadece bunun dışında. Phantom aktif olarak kullanılıyor.

Son düzenleme:
Yeterli, ama +100 şart değilse verme, all core -20 undervolt ver sadece PBO enable edip. Yeterli gelir. +100 MHz yük altında 5-10 derece ekliyor renderde.

O zaman BIOS'u defaulta alıp -20 undervolt vereyim.
Arctic'i de gönder gitsin, Tekno sorunlu ürünü kakalayıp duruyor millete, ben de anlamadım. Diğer forumlarda da var konu, 1 ay öncesinde buraya da birkaç kişi açmıştı. Tekno'dan alınmıştı 360 Pro senin gibi. Onlarınkini sana göndermiş olmalılar. Sen iade edince de seninkini bir başkasına yollayacaklar belli ki, ta ki birisi Cinebench yapmayana kadar. Ama oyunda da kapanır, shader compiling ekranında vesaire benim bile şu an 95 vuruyor işlemci +200 verdiğimde. Bu soğutucu ile direkt sistem kapanır sende olduğu gibi. @dhizek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…