Arctis 7+ alınır mı?

Hocam, CS'de kendi çapımda oyun bilgisi yüksek bir oyuncu olduğumu hissediyorum. Hani, nasıl duymadım dediğim bir an olmadı. Hatta çoğu kişiye info dağıtan da benimdir. Ayarlar da aslında önemli.

SteelSeries Arctis 7P+ Wireless kullanıyorum hiç pişman olmassın yazlımsal hiç bir sorun yaşamadım alınabilicek en iyilerden biri bence alırsan beyaz al daha şık duruyor

Haftada bir takıyorum ben şarj konusundada pek sorun yaşamadım 30 saat gittiğini söylediler ama deneme sansım olmadı ben şarj ne kadar kaldı rakamsal olarak göremiyoruz ya onu beğenmedim.

Haftada bir takıyorum ben şarj konusundada pek sorun yaşamadım 30 saat gittiğini söylediler ama deneme sansım olmadı ben şarj ne kadar kaldı rakamsal olarak göremiyoruz ya onu beğenmedim.

Benimki 1.5 hafta gidiyor ama rakiplerine göre kötü.

Hocam, CS'de kendi çapımda oyun bilgisi yüksek bir oyuncu olduğumu hissediyorum. Hani, nasıl duymadım dediğim bir an olmadı. Hatta çoğu kişiye info dağıtan da benimdir. Ayarlar da aslında önemli.

CS'de HyperX kulaklıktan sonra en güzel kastığım kulaklık. HS60'tan daha iyi bence Arctis.

@Hans bu mesajımda işaretlediğim yerin sağlamlığı nasıl acaba? Aynı tasarımdaki Arctis Prime kulaklığım oradan kırıldı.

@Hans bu mesajımda işaretlediğim yerin sağlamlığı nasıl acaba? Aynı tasarımdaki Arctis Prime kulaklığım oradan kırıldı.
2 taraftan güzel tutturmuşlar,, nova 1 kullanıyorum üst modellerde de böyle diye biliyorum SS ürünlerinde.

1 yıldır kullanıyorum Wireless modelini. Eğer kulaklığı malının düşmanı gibi kullanırsan tabii kırılır. Kibarca takarım, kibarca çıkarırım. Oyun tarafında da baya memnunum. Millet Rtings'e göre kulaklık yorumlasa da sözde bu kulaklıktan daha iyi gözüken G733'den daha iyi ses kasılabildiğini ve ses kalitesinin daha iyi olduğunu düşünüyor G733 kullanıcısı arkadaşım(ben de öyle düşünüyorum).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…