Ben arctis nova 1 kullanıyorum bende bile güzel kasılıyor 7 bayağı iyidir. Bass konusunda beni tatmin ediyor 7 yine daha iyidir. Arctis nova 3 ile arctis 7'nin farkları neler özetleyebilecek biri var mı? Arctis çok eski geliyor şuan.
Hocam, CS'de kendi çapımda oyun bilgisi yüksek bir oyuncu olduğumu hissediyorum. Hani, nasıl duymadım dediğim bir an olmadı. Hatta çoğu kişiye info dağıtan da benimdir. Ayarlar da aslında önemli.

SteelSeries Arctis 7P+ Wireless kullanıyorum hiç pişman olmassın yazlımsal hiç bir sorun yaşamadım alınabilicek en iyilerden biri bence alırsan beyaz al daha şık duruyor

1736026329127.webp

SteelSeries Arctis 7p+ Wireless kullanıyorum hiç pişman olmazsın yazlımsal hiçbir sorun yaşamadım alınabilecek en iyilerden biri bence alırsan beyaz al daha şık duruyor.

Bence tek ama tek eksisi şarj süresi.

Haftada bir takıyorum ben şarj konusundada pek sorun yaşamadım 30 saat gittiğini söylediler ama deneme sansım olmadı ben şarj ne kadar kaldı rakamsal olarak göremiyoruz ya onu beğenmedim.

Hocam, CS'de kendi çapımda oyun bilgisi yüksek bir oyuncu olduğumu hissediyorum. Hani, nasıl duymadım dediğim bir an olmadı. Hatta çoğu kişiye info dağıtan da benimdir. Ayarlar da aslında önemli.

CS'de HyperX kulaklıktan sonra en güzel kastığım kulaklık. HS60'tan daha iyi bence Arctis.

1 yıldır kullanıyorum Wireless modelini. Eğer kulaklığı malının düşmanı gibi kullanırsan tabii kırılır. Kibarca takarım, kibarca çıkarırım. Oyun tarafında da baya memnunum. Millet Rtings'e göre kulaklık yorumlasa da sözde bu kulaklıktan daha iyi gözüken G733'den daha iyi ses kasılabildiğini ve ses kalitesinin daha iyi olduğunu düşünüyor G733 kullanıcısı arkadaşım(ben de öyle düşünüyorum).