Detaylar
Kim cevapladı?klaizee
Yetkin
Çok temiz olduğunu iddia ediyor, param güvendeyle alıcam. Ne sorun yaşanabilir?
MisafirTerliği34
Yetkin
Yeni modeli olan Arctis Nova 5 wireless'ı 6K'ya bulabilirsin. Bütçe arttırma imkanın yok mu?
klaizee
Yetkin
Aslında şuan da aktif olarak Arctis 5 kullanıyorum. Daha önce Nova serisinden bir kulaklığı ne kullandım, ne de gördüm. Rahatlığı kalite durumu nedir hiç bilmiyorum.
MisafirTerliği34
Yetkin
Bağlantı çeşitliliği Arctis 9'la aynı. Rahatlık olarak alışana kadar kafanı sıkabilir. Sonrasında esniyor. Arctis 5 kullandığın için tecrübe etmişindir. Daha fazla pil ömrü ve hızlı şarj. Yeni model ve garantili ürün almak daha mantıklı.Aslında şuan da aktif olarak Arctis 5 kullanıyorum. Daha önce Nova serisinden bir kulaklığı ne kullandım, ne de gördüm. Rahatlığı kalite durumu nedir hiç bilmiyorum.
klaizee
Yetkin
7+'ı da sıfır almayı planlıyordum. 7+'dan daha çok memnun kalırsın denebilir mi?Bağlantı çeşitliliği Arctis 9'la aynı. Rahatlık olarak alışana kadar kafanı sıkabilir. Sonrasında esniyor. Arctis 5 kullandığın için tecrübe etmişindir. Daha fazla pil ömrü ve hızlı şarj. Yeni model ve garantili ürün almak daha mantıklı.![]()
- Makaleler
- 1
7+'ı da sıfır almayı planlıyordum. 7+'dan daha çok memnun kalırsın denebilir mi?
Ben 1 yıldır kullanıyorum, eğer sorun olursa yardımcı olabilirim.
7+'ı da sıfır almayı planlıyordum. 7+'dan daha çok memnun kalırsın denebilir mi?
Nova serisi küçük, önermem.
klaizee
Yetkin
7+ mı? Nova mı?Ben 1 yıldır kullanıyorum, eğer sorun olursa yardımcı olabilirim.
Nova serisi küçük, önermem.
- Makaleler
- 1
Konu başlığındaki gibi 7+ modeli veya 9 arasında seçim yapmak istiyorum. Önerilerinize ihtiyacım var.
- Arctis 7+ sıfır alınacak. 5.400 TL.
- Arctis 9 sorunsuz, teşhir ürünü. 3.700 TL.
Teşhir alınmaz.
Çok temiz olduğunu iddia ediyor, Param Güvende'yle alacağım. Ne sorun yaşanabilir?
Sahibinden'den hiç alınmaz.
Artics 7+ var.
Yeni konular
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-