Neyse beyaz da şimdi çabuk kirlenir çıkmaz leke belli olur dert olur başıma. Hepsiburada üzerinden 6 taksit faizsiz sipariş geçeyim

Az önce bildirim geldi wraith den atk neptune n9 ultra ön siparişi açılmış bu kulaklıkla ilgili bir bilginiz var mı pelta çoktan kargoda ama merak ettim güzel duruyor 53mm sürücülere sahip
@23783

Daha çok yeni bir model. İncelemesi vs. bulamadım.
Fiyat ve söylediği özellikler gerçekten güzel ama tabi inceleme veya alan bir kişi forumlarda çıkmadığı sürece emin olamıycaz. Yakın zamanda birileri inceleme çekse ve gerçekten çoğu kulaklığı deneyimlemiş biri yorumlasa iyi olurdu. Belki ona geçiş yaparız

Fiyat ve söylediği özellikler gerçekten güzel ama tabii inceleme veya alan bir kişi forumlarda çıkmadığı sürece emin olamıyacağız. Yakın zamanda birileri inceleme çekse ve gerçekten çoğu kulaklığı deneyimlemiş biri yorumlasa iyi olurdu. Belki ona geçiş yaparız.

Gerek yok, daha iyi veya daha kötü olacağını sanmıyorum. ROG pelta sizi memnun edecektir bu kadar düşünmeye gerek yok.

Gerek yok, daha iyi veya daha kötü olacağını sanmıyorum. ROG pelta sizi memnun edecektir bu kadar düşünmeye gerek yok.
İnşallah pazartesi gelecek bakalım

Eğer bakmak isterseniz sımgot ep5 incelemesi gelmiş. Benim de söylediğim gibi dawn pro 2 ses kartı ile birlikte test var. Mikrofon sesi baya iyi gibi geldi bana. Pelta daha gelmedi deneyimlemedim.

Pelta geldi hocam deniyorum da mikrofon klavye seslerini çok çekiyor ses kaydedici ile test ettim konuştuğumda dahi arkadan klavye sesleri duyuluyor. Gear üzerinden ayarları değiştirsem de yinede duyuluyor nasıl çözücez bunu

Son düzenleme: