Ethem Efe
Üstün
Sımgot stüdyo kulaklığı GH22 ekstra mikrofon kablosu ile geliyor mikrofon olarak belki biraz eksi yazar diğer kulaklıklara göre ama yanındaki DAC ile muhtemelen ses kalitesi açısından Gemini yorumuna göre pelta vs hepsinden çok çok daha iyi olduğunu söylüyor. Tabii Gemini yorumu bu.
Sımgot ile ilgili bir bilginiz var mı merak ediyorum bu kadar net bir şekilde pelta dediğiniz için soruyorum. Sımgot stüdyo kulaklığı + DAC ile Gemini yorumuna göre çok çok daha iyi olduğunu söylüyor. Tabii deneyimleme fırsatımız yok almadan bilemeyiz.
Kendimi anlatamıyorum sanırım
“Dac ile iyi olur” diyorsunuz ama DAC + kulaklık ekstra masraf demek ve ciddi paralara geliyor. Üstüne bir de uğraşmanız gerekecek. Onu alsanız bile oyun tarafında zaten istenilen performansa ulaşamayacaksınız. Mikrofon konusunda ise pelta, hepsiyle kıyaslandığında zaten en iyisi.
Stüdyo ile bir alakanız yoksa bu kulaklığı neden alırsınız, açıkçası anlam veremiyorum.
Kulaklığı her gün masaya atmadığınız sürece çok fazla yıpranacağını sanmıyorum. Normal kullanımda, aşınma yapmadan uzun süre götürecektir bence.HS80 Max kulakliginin iskelet kirilma sorunu var amac sadece rekabetci ise Cloud 3s, karisik ise ROG pelta alinmali. Ayrica evet ROG peltanin malzeme kalitesi o kadar iyi degil.