Sımgot stüdyo kulaklığı GH22 ekstra mikrofon kablosu ile geliyor mikrofon olarak belki biraz eksi yazar diğer kulaklıklara göre ama yanındaki DAC ile muhtemelen ses kalitesi açısından Gemini yorumuna göre pelta vs hepsinden çok çok daha iyi olduğunu söylüyor. Tabii Gemini yorumu bu.

Sımgot ile ilgili bir bilginiz var mı merak ediyorum bu kadar net bir şekilde pelta dediğiniz için soruyorum. Sımgot stüdyo kulaklığı + DAC ile Gemini yorumuna göre çok çok daha iyi olduğunu söylüyor. Tabii deneyimleme fırsatımız yok almadan bilemeyiz.

Kendimi anlatamıyorum sanırım :) simgot dediğiniz kulaklık düz ses veriyor; evet, müzik analizi ve sahne konusunda tamam ama oyun tarafında pozisyonlama ve ayak sesleri açısından pelta ya da Cloud kulaklıkların yanına yaklaşamaz. Pelta, hybrid bir kulaklık; hem oyun hem müzik için ayarlanmış. EQ'su hazır, ayrıca istediğiniz gibi özelleştirebiliyorsunuz. Geniş bir bass kontrolü de var.

“Dac ile iyi olur” diyorsunuz ama DAC + kulaklık ekstra masraf demek ve ciddi paralara geliyor. Üstüne bir de uğraşmanız gerekecek. Onu alsanız bile oyun tarafında zaten istenilen performansa ulaşamayacaksınız. Mikrofon konusunda ise pelta, hepsiyle kıyaslandığında zaten en iyisi.

Stüdyo ile bir alakanız yoksa bu kulaklığı neden alırsınız, açıkçası anlam veremiyorum.

HS80 Max kulakliginin iskelet kirilma sorunu var amac sadece rekabetci ise Cloud 3s, karisik ise ROG pelta alinmali. Ayrica evet ROG peltanin malzeme kalitesi o kadar iyi degil.
Kulaklığı her gün masaya atmadığınız sürece çok fazla yıpranacağını sanmıyorum. Normal kullanımda, aşınma yapmadan uzun süre götürecektir bence.

Kendimi anlatamıyorum sanırım :) simgot dediğiniz kulaklık düz ses veriyor; evet, müzik analizi ve sahne konusunda tamam ama oyun tarafında pozisyonlama ve ayak sesleri açısından pelta ya da Cloud kulaklıkların yanına yaklaşamaz. Pelta, hybrid bir kulaklık; hem oyun hem müzik için ayarlanmış. EQ'su hazır, ayrıca istediğiniz gibi özelleştirebiliyorsunuz. Geniş bir bass kontrolü de var.

“Dac ile iyi olur” diyorsunuz ama DAC + kulaklık ekstra masraf demek ve ciddi paralara geliyor. Üstüne bir de uğraşmanız gerekecek. Onu alsanız bile oyun tarafında zaten istenilen performansa ulaşamayacaksınız. Mikrofon konusunda ise pelta, hepsiyle kıyaslandığında zaten en iyisi.

Stüdyo ile bir alakanız yoksa bu kulaklığı neden alırsınız, açıkçası anlam veremiyorum.

Kulaklığı her gün masaya atmadığınız sürece çok fazla yıpranacağını sanmıyorum. Normal kullanımda, aşınma yapmadan uzun süre götürecektir bence.
Bu tip kombinasyonları stüdyo kulaklarına ve farklı markalara ben değil çoğu kişi yöneliyor. Gerçeği konuşmak gerekirse sizde ben de bunu denemedik. Sadece diğer insanların sözüne inanıyoruz veya yapay zekanın sözüne inanıyoruz. Stüdyo işi ile elbette uğraşmıyoruz ama söylenen bu oyun içinde kullansak o kulaklıklarda dac ile beraber her detayı net karışmadan duyduğumuzu söylüyorlar. Ama ben yinede sizin sözünüze güvenip Pelta siparişi vericem.

Simgot ep5 kulaklıkları sabit, ben olsam sırf bunun için almazdım. Ses kalitesi olarak da bütçe elveriyorsa oyuncu kulaklığı + müzik için iem alınabilir.

Simgot ep5 kulaklıkları sabit, ben olsam sırf bunun için almazdım. Ses kalitesi olarak da bütçe elveriyorsa oyuncu kulaklığı + müzik için iem alınabilir.
Pelta siparişi vereceğim buradaki arkadaşlara güvenip ama nasıl bir kulaklıksa hiç bir yerde stok yok olan yerlerde taksit yaparken faiz çok. İdefix hiç alışveirş yapmadım güvensem mi bilemiyorum. orada faizsiz taksit gösteriyor

Pelta siparişi vereceğim buradaki arkadaşlara güvenip ama nasıl bir kulaklıksa hiçbir yerde stok yok olan yerlerde taksit yaparken faiz çok. İdefix hiç alışveirş yapmadım güvensem mi bilemiyorum. Orada faizsiz taksit gösteriyor

İdefix'e değil de daha çok satıcıya bakmak lazım. Eternal uzun yıllardır olan köklü bir satıcı. Güvenilir.

Pelta siparişi vereceğim buradaki arkadaşlara güvenip ama nasıl bir kulaklıksa hiçbir yerde stok yok olan yerlerde taksit yaparken faiz çok. İdefix hiç alışveirş yapmadım güvensem mi bilemiyorum. Orada faizsiz taksit gösteriyor.

İdefix güvenilirdir.

Pelta siparişi vereceğim buradaki arkadaşlara güvenip ama nasıl bir kulaklıksa hiç bir yerde stok yok olan yerlerde taksit yaparken faiz çok. İdefix hiç alışveirş yapmadım güvensem mi bilemiyorum. orada faizsiz taksit gösteriyor

İdefix'e değil de daha çok satıcıya bakmak lazım. Eternal uzun yıllardır olan köklü bir satıcı. Güvenilir.
İdefix güvenilir diyorsanız Eternal da köklü diyorsanız pek düşünmeye gerek yok gibi. Hepsiburada da olsa direk ordan alıyorum genelde hepsiburada world kart var 9 taksit faizsiz alıyorum genelde

Beyaz düşünüyorum aslında o yüzden

Beyaz mı Siyah mı sizce? Siyah alırsam hepsiburada üzerinden alıcam 7300e 6 taksit faizsiz. Daha güvenilir geliyor burası aynı satıcı olsa da ve burda taksit sayısı daha fazla

Son düzenleme:
İdefix güvenilir diyorsanız Eternal da köklü diyorsanız pek düşünmeye gerek yok gibi. Hepsiburada da olsa direk ordan alıyorum genelde hepsiburada world kart var 9 taksit faizsiz alıyorum genelde

Beyaz düşünüyorum aslında o yüzden

Beyaz mı Siyah mı sizce? Siyah alırsam hepsiburada üzerinden alıcam 7300e 6 taksit faizsiz. Daha güvenilir geliyor burası aynı satıcı olsa da ve burda taksit sayısı daha fazla
Ben siyahı tercih ederim, masama daha çok uyuyor.

Neyse beyaz da şimdi çabuk kirlenir çıkmaz leke belli olur dert olur başıma. Hepsiburada üzerinden 6 taksit faizsiz sipariş geçeyim

Az önce bildirim geldi wraith den atk neptune n9 ultra ön siparişi açılmış bu kulaklıkla ilgili bir bilginiz var mı pelta çoktan kargoda ama merak ettim güzel duruyor 53mm sürücülere sahip

Son düzenleme: