Dostlar, Arctis Nova 5'ten hangi kulakliga gecilir? Fiyati cok ucuk olmasin. Amac oyun video ve muzik.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu oyun icin degil gibi.
Hocam yukseltmek istiyorum sorundan alakasiz. Nova Pro dusundum.Ciddi bir sorun yoksa geçilmez. Muadili pelta ya da Cloud 3 geçilebilir.
Hocam bu oyun icin degil gibi.
Hocam yukseltmek istiyorum sorundan alakasiz. Nova Pro dusundum.
Benimde dusuncem bu yonde hocam. Tesekkur ederim.Nova Pro alınır. Hatta o seviyeden sonra kullanıma göre çıkılacak tek kulaklık olabilir.
Bende Pelta dusundum butce oralara cikmazsa ama kararsizim. Umarim Nova Pro'ya cikabilirim.Nova 5'ten Pelta'ya geçmeyi düşündüm ama ses seviyesini beğenmedim, Nova 5'te 30'a aldığım sesi CS'de 90'a almam gerekiyor ki o bile az geliyor nedense. Onun dışında konforlu bir kulaklık.
Bende pelta dusundum bütçe oralara cikmazsa ama kararsizim. Umarim Nova Pro'ya cikabilirim.
Ben de bir sorun yaşadığım için 2. elde satıp pelta alayım diyordum ama Nova'nın da fiyatı 6.5 k civarına çıkmış. Yaşadığım sorun da SS uygulamasına güncelleme gelince düzeldi. Muhtemelen satmam bu saatten sonra. Pelta güzel kulaklık bu arada, sizi üzmez.