Arctis Nova 5'ten geçmek için kulaklık önerisi

Makaleler
1
Yer
İzmir
Dostlar, Arctis Nova 5'ten hangi kulakliga gecilir? Fiyati cok ucuk olmasin. Amac oyun video ve muzik.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nova 5'ten Pelta'ya geçmeyi düşündüm ama ses seviyesini beğenmedim, Nova 5'te 30'a aldığım sesi CS'de 90'a almam gerekiyor ki o bile az geliyor nedense. Onun dışında konforlu bir kulaklık.

Nova 5'ten Pelta'ya geçmeyi düşündüm ama ses seviyesini beğenmedim, Nova 5'te 30'a aldığım sesi CS'de 90'a almam gerekiyor ki o bile az geliyor nedense. Onun dışında konforlu bir kulaklık.
Bende Pelta dusundum butce oralara cikmazsa ama kararsizim. Umarim Nova Pro'ya cikabilirim.

Bende pelta dusundum bütçe oralara cikmazsa ama kararsizim. Umarim Nova Pro'ya cikabilirim.

Ben de bir sorun yaşadığım için 2. elde satıp pelta alayım diyordum ama Nova'nın da fiyatı 6.5 k civarına çıkmış. Yaşadığım sorun da SS uygulamasına güncelleme gelince düzeldi. Muhtemelen satmam bu saatten sonra. Pelta güzel kulaklık bu arada, sizi üzmez.

Sağ olun hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…