Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Merhabalar. Kodu Arduino içine upload ederseniz tekrar upload etmenize gerek kalmaz. Arduino işlemcisi yüklediğiniz programı saklar ve her bilgisayara yeniden taktığınızda program silinmez. Ancak siz kullanıcı olarak yeni bir program yüklerseniz silinir. Powerbank ile direkt çalıştırabilirsin.
Kobra Ahmet Çakar
Uzman
Güç kaynağı olmadan nasıl şarj edeceksiniz? Ya Powerbank ya da en kötü 6 veya 12v bir pil kullanmanız gerek. Direk zaten bilgisayara bağlasanız olmaz mı?
erenvein
Uzman
Güç kaynağı olmadan nasıl şarj edeceksiniz? Ya powerbank ya da en kötü 6 veya 12v bir pil kullanmanız gerek. Direk zaten bilgisayara bağlasanız olmaz mı?
Belli bir batarya ile düşünmüştüm powerbank gibi onunla. Okuldaki bir bilgisayara taksam kodu tekrar upload etmem gerekir mi?
jusbeprophet
Yetkin
Merhabalar. Kodu Arduino içine upload ederseniz tekrar upload etmenize gerek kalmaz. Arduino işlemcisi yüklediğiniz programı saklar ve her bilgisayara yeniden taktığınızda program silinmez. Ancak siz kullanıcı olarak yeni bir program yüklerseniz silinir. Powerbank ile direkt çalıştırabilirsin.
HDDKullanıyorum
Üstün
Belli bir batarya ile düşünmüştüm powerbank gibi onunla. Okuldaki bir bilgisayara taksam kodu tekrar upload etmem gerekir mi?
Hayır kod kalıcı belleğe kaydedilir, tekrar upload etmenize gerek kalmaz. Powerbank veya adaptör ile besyelebilirsiniz.
Yeni konular
-
-
-
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-