Bir SSD bir de PSU'dan kısmayacaksın yoksa sonuçları çok ağır oluyor.
Test etme aşamasının maliyetini biliyorum. Belki SSD'leri firmalardan istemek için bir video veya izleyicilerden topluluk, forum vb. açılan bir başlık ile bu tarz SSD temini de yapılabilir. Hem bütçenizi de bir tık rahatlatmış olur. Eminim firmalar veya izleyiciler, böyle denenmesini istediği ürünler vardır. Çevre birimleri belki uzun süre bireysel bir kullanım istediğinden zor olur. Ama SSD'ler yapılabiliyor.Yapmaya çalışacağız ama şu anda gelirimiz ancak şirketi döndürmeye yetiyor. Biraz daha özgürleşmemiz lazım daha çok serbest video için.
Bir de millete Samsung NAND'ı var diyerek satıyordu Türkiye'nin meşhur bilgisayar kanalları.
Bir de millete Samsung NAND'ı var diyerek satıyordu Türkiye'nin meşhur bilgisayar kanalları.
Böyle bir niyetin varsa ve çabuk bozulursa vereceğin paraya üzülmeyeceksen şansını dene tabii ki. Benim şansım yaver gitti ve üstelik toplamda 5 ürün kullanıyorum. Anladığım kadarıyla Hi-Level'in bir Elite serisi bir de Ultra Speed serisi var. Bendekiler Ultra Speed serisiydi. İstersen Ultra Speed serisinden dene sen de.@Şişman Adam Ben de açıkcası eski oyunlar için böyle bir SSD almayı düşünüyorum. Hem test etmiş de olurum, sadece tek oyunculu eski oyunları yükle, oyna ve sil için kullanılacak. Depolamayı genelde bulutta tuttuğumdan ve arşivleme gibi bir huyum olmadığından yapmıyorum. Yani çok şey saklayan biri değilim
Canavar gibi çalışıyor hala baya iyi.Neyse ki Aliexpress'ten 60GB versiyonunu 70TL'ye kargo vergi dahil aldığım SomnAmbulist SSD hala çalışıyor, çok kötü bir kontrolcüsü de yoktu açıkçası. 1.5 sene oluyor.
@dalmatianpelican , senin TurboX SSD'ne ne oldu?
İkinci el RX 400/500 serisi alanın aklından şüphe ederim. Hem donanımsal sorunlar hem de sürücü desteğinden dolayı.Bu gerizekalı gitti 2.el ekran kartı videosu yaptı. Fiyatlar %50 arttı. Çok sinsi biri.
Şunu deneme fikrim var. Ama galiba bu Alman firması gibi bir şey dönüyordu.Böyle bir niyetin varsa ve çabuk bozulursa vereceğin paraya üzülmeyeceksen şansını dene tabii ki. Benim şansım yaver gitti ve üstelik toplamda 5 ürün kullanıyorum. Anladığım kadarıyla Hi-Level'in bir Elite serisi bir de Ultra Speed serisi var. Bendekiler Ultra Speed serisiydi. İstersen Ultra Speed serisinden dene sen de.
İlk markayı kullanmadım açıkçası herhangi bir yorum yapamayacağım. Yine de oltanı atmak istersen "haydi rastgele" diyeyim.Şunu deneme fikrim var. Ama galiba bu Alman firması gibi bir şey dönüyordu.
Amazon'un direkt kendi sattığı 500 GB versiyonu da var.
Bir de buna bakarken altta eşeği gördüm. Birebir 3 yıl değişim garantisini de daha uyguna ürettirdiklerinden veriyorlar. Büyük ihtimalle yenisini verseler de maliyeti 500 ₺ aşmıyordur gibi geliyor. Ayrıca attığım ilk üründen daha pahalı satıyorlar.