• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

İdefix Arızalı gelen kahve makinesi için oluşturulan iade talebi reddedildi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan noby
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 673
  • Etiketler Etiketler
    ürün
400-500TL daha ucuz aldım diye pişman oldum. Uzun zamandır ürünleri her zaman en ucuz mağazadan alıyorum. İlk defa yaşadığım bir durum. Sadece geçiştirdiler 15 günden fazladır. Kanundan bahsettim. Konuyu şikayetvar üzerine de taşıdım. Bakalım ne olacak.

Normalde destek talebinden 2 3 gün geç cevap veren firma 2 saate şikayetvardan mesaj yazıyor.

Çok güzel özetlemişsiniz.

Prosedürümüz yazmışlar bide. Ben orada telefonu fırlatacaktım nerdeyse.

Ahmet bey, sizi çok iyi anlıyorum ve yaşadığınız durumdan ötürü üzgünüm fakat biz kanun tanımıyoruz, T.C Devleti'nin kanunlarını görmezden geliyoruz ve müşterilerden bizi zorla dava etmelerini istiyoruz. Lütfen bizi dava edin ya da enayi olup durumu kabullenerek ayıplı mal kullanmaya devam edin. İdefix'in kuralları, ayıplı mal satıp arkasında durmamak şeklindedir. Lütfen bizi de bir daha asla tercih etmeyin (!).

Şu firmalara bulaşmayın abi, sakız bile alsam internetten ilk Amazon'a bakıyorum. Palı bile olsa oradan alıyorum. Şu durumu Amazon ile yaşayıp da mağdur olan görmedim ki benim de başıma geldi (reklam falan değil).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…