Hocam, satıcı size kutunun dışında klavye kutusunu başka kutuya koyup öyle yolladıysa, öyle yollamanız lazımdı. Amazon olsa kutu bile istemiyor, adamlar ürünü yollayın diyorlar ama satıcı da kendince haklı. Kutuyu temin edemeyebilir. Hepsiburada'daki satıcılar küçük esnaf satıcılar. Eğer klavyeyi size dümdüz kutuyla yolladıysa, bir poşet bile koymadılarsa, onu bilemeyeceğim işte.

Hocam bana ürün kargo poşeti içinde geldi yani ben kargoyu kendim teslim etmeyip kargoyu çağırıp verdiğimde böyle yapmaları normal yani madem kutu hasarlı vs satıcı ürünü niye alıyor niye tutanak turmuyor yani ben mi kerizim anlamadım.

Hocam bana ürün kargo poşeti içinde geldi yani ben kargoyu kendim teslim etmeyip kargoyu çağırıp verdiğimde böyle yapmaları normal yani madem kutu hasarlı vs satıcı ürünü niye alıyor niye tutanak turmuyor yani ben mi kerizim anlamadım.
Hocam THH'den bir şey çıkar mı bilmiyorum ama değmez bence uğraşmaya, sahibinden de sat. Tecrübe olmuş oldu, bir dahakine poşet geçir, öyle ver kargoya. Ben hep ayrı bir kutu koyarım, önlem alırım. Bir de Hepsiburada, Trendyol, N11 gibi yerlerden iade beklentin olmasın hocam. Onlarca alışverişim var, hiç iade almıyorlar. Hatta sen kutuyu açma, sana kutu açık geliyor, kutu açılmış deyip iade almıyorlar. Amazon kullan.

[

Hocam THH'den bir şey çıkar mı bilmiyorum ama değmez bence uğraşmaya, sahibinden de sat. Tecrübe olmuş oldu, bir dahakine poşet geçir, öyle ver kargoya. Ben hep ayrı bir kutu koyarım, önlem alırım. Bir de Hepsiburada, Trendyol, N11 gibi yerlerden iade beklentin olmasın hocam. Onlarca alışverişim var, hiç iade almıyorlar. Hatta sen kutuyu açma, sana kutu açık geliyor, kutu açılmış deyip iade almıyorlar. Amazon kullan.

Hocam yok öyle ben hakkımı arayacağım bana zamanında işlemci bile orijinal kutusunda geldi hiç bie şey olmadı ürün bana gelsin direkt THH gideceğim ben yeğenime Logitech aldım zaten çok çok zaman kaybı olur.

Yoo satıcı falan değilim. Hatta sıkı bir internet müşterisiyim. Sadece meseleye objektif bakıyorum. Size nasıl geldiyse yollamamışsınız işte. Öyle olsa orijinal kutu üzerine kargo barkodu yapıştırılmazdı. Hatta kendiniz yazmışsınız, siz bile yollamamışsınız, evdekilere bırakıp gitmişsiniz, onlar da olduğu gibi vermiş kargocuya...

Burada sadece olumlu veya sizi destekleyen yorumlara "like" bırakacaksanız işimiz var. Madem bu konuda yorum istediniz, ben de kendi yorumumu yazıyorum.

Tekrar edeyim, internet alışverişinin de bir adabı ve kuralları var. Siz nasıl kendinize gelen kutunun veya ürünün hasar almamış olmasını istiyorsanız, aynı durum satıcının da hakkı. İade ederken de kargoda hasar görebileceğini hesap ederek daha sağlam paketlemelisiniz. Millet iyice alıştı rahata; oturduğu yerden sipariş veriyor, beğenmiyor iade ediyor, onu da evden alın diyor, özensizce paketi veriyor sonra da talebim kabul görmedi diye şikayet ediyor. Kusura bakmayın ama burada hatalı sizsiniz.

Kendinizi satıcı yerine koyun, o yırtık veya üzerine barkod yapıştırılmış paketi nasıl başka müşteriye göndereceksiniz? Size böyle bir ürün gelse kabul eder miydiniz? Bana kullanılmış ürün geldi deyip hemen iade süreci başlatmaz mıydınız? Satıcılar bu tür iadeler yüzünden ortaya çıkan kayıplarını sonra ürün fiyatına yansıtıp tekrar satışa koyuyorlar. Siz veya sizin gibiler yüzünden biz neden aynı ürüne daha fazla ödeyelim?

Neyse, bu konuda artık daha fazla yazamayacağım. Umarım bu herkese ders olur ve internet alışverişlerinde biraz daha özenli ve dikkatli olurlar. Bu arada büyük olasılıkla da THH'de aleyhinize karar çıkacak. Geçmiş olsun...

Hocam satıcı gibi konuşma o zaman insan bir tutanak tutar bir şey yapar madem kutuda sorun var yani destan yazmışın inan hepsini okuyamadım.

[

Hocam yok öyle ben hakkımı arayacağım bana zamanında işlemci bile orijinal kutusunda geldi hiç bie şey olmadı ürün bana gelsin direkt THH gideceğim ben yeğenime Logitech aldım zaten çok çok zaman kaybı olur.

Hocam satıcı gibi konuşma o zaman insan bir tutanak tutar bir şey yapar madem kutuda sorun var yani destan yazmışın inan hepsini okuyamadım.
Okumamandan belli özensiz olduğun.

Okuyacağın gibi yazayım; HAKSIZSIN...