Arkadaşlar iyi günler.

Ben 6 gün önce Hepsiburada üzerinden Vizyon Bilgisayar satıcısından "Asus Rog Falchion NX Red Switch" klavye aldım. Ürünü az kullanmama rağmen şarjı çabuk bitiyor ve ürün Haziran 2023 te üretilmiş. Ne yapmam gerekiyor? İade edebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aldığın gibi eksiksiz yollarsan sorun olmaz, sorun olursa destek ekibi sorunu çözer.
Kulak içi kulaklık gibi hijyen kategorisinden kaynaklı bir sorun yaparlar mı hocam klavye sayılıyor mu

Aldığın gibi eksiksiz yollarsan sorun olmaz, sorun olursa destek ekibi sorunu çözer.
Orijinal kutusuna hiçbir hasar vermedim aksesuar eksiği de yok.

Orijinal kutusuna hiçbir hasar vermedim aksesuar eksiği de yok.

Arkadaşlar iyi günler.

Ben 6 gün önce Hepsiburada üzerinden vizyon bilgisayar satıcısından "ASUS ROG falchion nx red Switch" klavye aldım. Ürünü az kullanmama rağmen şarjı çabuk bitiyor ve ürün haziran 2023'te üretilmiş. Ne yapmam gerekiyor? İade edebilir miyim?

Bende ASUS ROG G16 model laptop almıştım siyah ekran verip duruyordu bende iade ettim sıkıntı çıkarmadı Hepsiburada.

Yasal olarak normalde iade almaları lazım ama kendi deneyimlerimden geçmişte Hepsiburada'dan ürün iade ederken çok sorun yaşadım. Ama yine de deneyin tabi ki, illa siz de yaşayacaksınız anlamına gelmiyor bu.

Türkiye'de Amazon.com.tr dışında ürün iadesi işlemlerinde müşteri memnuniyetini önceleyen bir firmaya rastlamadım henüz.