Yoo satıcı falan değilim. Hatta sıkı bir internet müşterisiyim. Sadece meseleye objektif bakıyorum. Size nasıl geldiyse yollamamışsınız işte. Öyle olsa orijinal kutu üzerine kargo barkodu yapıştırılmazdı. Hatta kendiniz yazmışsınız, siz bile yollamamışsınız, evdekilere bırakıp gitmişsiniz, onlar da olduğu gibi vermiş kargocuya...
Burada sadece olumlu veya sizi destekleyen yorumlara "like" bırakacaksanız işimiz var. Madem bu konuda yorum istediniz, ben de kendi yorumumu yazıyorum.
Tekrar edeyim, internet alışverişinin de bir adabı ve kuralları var. Siz nasıl kendinize gelen kutunun veya ürünün hasar almamış olmasını istiyorsanız, aynı durum satıcının da hakkı. İade ederken de kargoda hasar görebileceğini hesap ederek daha sağlam paketlemelisiniz. Millet iyice alıştı rahata; oturduğu yerden sipariş veriyor, beğenmiyor iade ediyor, onu da evden alın diyor, özensizce paketi veriyor sonra da talebim kabul görmedi diye şikayet ediyor. Kusura bakmayın ama burada hatalı sizsiniz.
Kendinizi satıcı yerine koyun, o yırtık veya üzerine barkod yapıştırılmış paketi nasıl başka müşteriye göndereceksiniz? Size böyle bir ürün gelse kabul eder miydiniz? Bana kullanılmış ürün geldi deyip hemen iade süreci başlatmaz mıydınız? Satıcılar bu tür iadeler yüzünden ortaya çıkan kayıplarını sonra ürün fiyatına yansıtıp tekrar satışa koyuyorlar. Siz veya sizin gibiler yüzünden biz neden aynı ürüne daha fazla ödeyelim?
Neyse, bu konuda artık daha fazla yazamayacağım. Umarım bu herkese ders olur ve internet alışverişlerinde biraz daha özenli ve dikkatli olurlar. Bu arada büyük olasılıkla da THH'de aleyhinize karar çıkacak. Geçmiş olsun...