35gvm78

Üstün
Makaleler
2
Yer
İzmir
Arkadaşlar merhaba,

Cuma günü aldığım SSD gelmiş ancak şehir dışında olduğum için daha yeni bakabildim.

Kutu şiş duruyor ve sonradan tekrar bantlanmiş. Aynı zamanda içinde kağıtlar var. Daha açmadım, nasıl bir yol izlemeliyim? Teşekkürler.

IMG20251116080718.webp

IMG20251116080722.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba,

Cuma günü aldığım SSD gelmiş ancak şehir dışında olduğum için daha yeni bakabildim.

Kutu şiş duruyor ve sonradan tekrar bantlanmiş. Aynı zamanda içinde kağıtlar var. Daha açmadım, nasıl bir yol izlemeliyim? Teşekkürler.

Eki Görüntüle 202405

Eki Görüntüle 202406

Hiç acmadan resmini cekin sipariş ettiniz e-ticaret sitesine müşteri hizmetlerine atarak iade ediniz kullanılmış ürün bant bile içine geçmiş.

Hiç acmadan resmini cekin sipariş ettiniz e-ticaret sitesine müşteri hizmetlerine atarak iade ediniz kullanılmış ürün bant bile içine geçmiş.

Trendyol sistemi çok sıkıntılı hocam önce satıcıya gondermemi istediler fotoğrafları. Bekliyorum umarım kabul ederler.

Etmek zorunda almazsa tüketici heyetine başvurun sıfır diye ikinci el yollayamaz hangi satıcı.

Anladım hocam sağ olun normalde hep ürün açarken video kaydına alırdım bu sefer almayı unutmuşum acele ile onda da bu oldu bakalım umarım kabul ederler.