Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
It Takes Two, Split Fiction gibi oyunları bitirdik. İki kişilik veya iki kişi girince de zevk verecek oyunlar önerir misiniz? CS2 oynuyoruz, DL2 önermeyi düşünüyorum. Sizlerin önerisi nedir?
DL2'den kastınız Dying Light sanırım. Kesinlikle öneririm. 1. oyun da 2. oyun da mükemmel oluyor arkadaşla.
Far Cry 6'yı da deneyebilirsiniz, tek başına sıkıcı olur fakat yanında birisiyle eğlenceli geçiyor oyun. R.E.P.O da önerebileceklerim arasında olabilir fakat onun için en az 3 kişi olması daha oynanabilir hale getirir oyunu. 2 kişi de oynanır tabii ama keyif vereceğini sanmıyorum. Son zamanlarda ücretsiz olan Dead Island 2, yine ücretsizlerden Game Pass'te bulunan State of Decay 2 de çok eğlendiğimiz oyunlardandı.
Güzel oyundu. Ben tek oynadım ama arkadaşla oynanırsa kesinlikle güzel gider. Bunun dışında Project Zomboid, Forest serisi, Stranded Deep tarzı oyunlarda güzel olabilir.