Street Fighter, Mortal Kombat, FIFA.It Takes Two, Split Fiction gibi oyunları bitirdik. İki kişilik veya iki kişi girince de zevk verecek oyunlar önerir misiniz? CS2 oynuyoruz, DL2 önermeyi düşünüyorum. Sizlerin önerisi nedir?
Detaylar
Kim cevapladı?Bu konularda birisi alana kadar "Dead By Daylight" yazmaya devam edeceğim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel öneriler için herkese teşekkür ediyorum. Akşam arkadaşım müsait olunca hepsini göstereceğim. Ben her oyunu denemeye açığım ama arkadaşım biraz seçici o yüzden ortak olarak tarzını beğendiklerimize bakacağız.
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Güzel öneriler için herkese teşekkür ediyorum. Akşam arkadaşım müsait olunca hepsini göstereceğim. Ben her oyunu denemeye açığım ama arkadaşım biraz seçici o yüzden ortak olarak tarzını beğendiklerimize bakacağız.
Ek olarak Stardew Valley de bakabilirsiniz. Modlarla birlikte oyunun süresi ciddi boyutlara çıkıyor.
Ayrıca diyelim oynamaya başladınız, anlamadığınız bir yer olduğunda konu açıp beni etiketleyebilirsiniz.
Öneriler için teşekkürler hala oyun bakıyoruz hala tam olarak karar vermedik. Uzun soluklu güzel tavsiyeleriniz olabilir. Bütçe 50$ gibi.