Bu aralar hiç foruma giremiyorum, işler çok yoğun. Sabah 8 akşam 2-3 hiç vaktim olmuyor, bir hal hatır sorayım dedim herkese. 
Detaylar
Kim cevapladı?Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Valla aileden ayrılma yoluna girdim.
Ailevi çatışmalardan ötürü acı vatan Antalya'ya gidiyorum -otelde çalışmaya. 3 - 4 ay sonra bir işe girip kendi evimi tutup kendi ayaklarım üzerinde durmaya çalışacağım.
Bu şekilde varoluşsal kaygıyla beraber yaşamayı öğrenme noktasında baya bir adım atacağım.
Ailevi çatışmalardan ötürü acı vatan Antalya'ya gidiyorum -otelde çalışmaya. 3 - 4 ay sonra bir işe girip kendi evimi tutup kendi ayaklarım üzerinde durmaya çalışacağım.
Bu şekilde varoluşsal kaygıyla beraber yaşamayı öğrenme noktasında baya bir adım atacağım.
Vallahi aileden ayrılma yoluna girdim.
Bu şekilde varoluşsal kaygıyla beraber yaşamayı öğrenme noktasında bayağı bir adım atacağım.
Hocam bu devirde tek iş yapıp ev tutmak ve geçinmek gerçekten çok zor artık ben teknede hem çalışıyorum hem yaşıyorum ben bile ihtiyaçlarımı giderirken zorlanıyorum bir de borç ödüyorum her ay 12 bin TL ve ayda 4 bin TL özel muayeneye gidiyorum dermatoloğa bitirdi resmen beni.
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Şöyle, aylık 20 bin alsam... 13'ü kiraya gitse... 7 kaldı. Zaruri ihtiyaçlar da 5 bin gitse...Hocam bu devirde tek iş yapıp ev tutmak ve geçinmek gerçekten çok zor artık ben teknede hem çalışıyorum hem yaşıyorum ben bile ihtiyaçlarımı giderirken zorlanıyorum bir de borç ödüyorum her ay 12 bin TL ve ayda 4 bin TL özel muayeneye gidiyorum dermatoloğa bitirdi resmen beni.
2 kalıyor. Hani tek başıma böyle. Bir de ev arkadaşı bulurum. Oluru var gibi.
Allah'tan mani gelmezse maaş belki 25 de olabilir. Tabii minimum olarak.
Şöyle, aylık 20 bin alsam... 13'ü kiraya gitse... 7 kaldı. Zaruri ihtiyaçlar da 5 bin gitse...
2 kalıyor. Hani tek başıma böyle. Bir de ev arkadaşı bulurum. Oluru var gibi.
Allah'tan mani gelmezse maaş belki 25 de olabilir. Tabii minimum olarak.
Benim elime ayda 35 falan geçiyor ben bile ağlıyorum.
Odam çok sıcak olduğundan dolayı dizüstü bilgisayarımı aldım ve salona yerleştim. Balkonun kapısını açtım ve bir yandan müzik dinlerken bir yandan da sigara tüttürüyorum. Bende durumlar böyle. Siz neler yapıyorsunuz?
Odam çok sıcak olduğundan dolayı dizüstü bilgisayarımı aldım ve salona yerleştim. Balkonun kapısını açtım ve bir yandan müzik dinlerken bir yandan da sigara tüttürüyorum. Bende durumlar böyle. Siz neler yapıyorsunuz?
Bende de bildiğin gibi Works bir yandan da internetten üzerinden para kazanmaya başladım yeni yeni onun mutluluğu var tabii üzerimde.
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Ne yapıyorsun ki? 35 geçmesine rağmen yetmiyorsa kusura bakma biraz öz-sorgu yapBenim elime ayda 35 falan geçiyor ben bile ağlıyorum.![]()
Güzel projeler var planlamasını yapıyorum.
Ayrıca şu an gecenin çok tatlı bir havası var, hafif de çiçek kokulu bir rüzgar esiyor.
Keyifli.
Ayrıca şu an gecenin çok tatlı bir havası var, hafif de çiçek kokulu bir rüzgar esiyor.
Keyifli.
Temizinden psikolojik destekte alsan tamamdır.Valla aileden ayrılma yoluna girdim.
Oyun oynuyorum, oyun yapıyorum, çalışıyorum, hayatta kalmaya çalışıyorum...