@995 hocam normalde düzenli olarak kesmeye çalışıyorduk ancak bu sene fiyatlar çok yüksek olduğu için kesemedik. Geçen sene bile biraz zorlanmıştık.
Aynı kaderi yaşıyoruz hocam geçen sene kestik ama bu sene nedense kısmet olmadı kesemedik paraları birleştirdik gene mümkün olmadı. :D

Çalışıyorum yeni girişimlere yelken açıyorum. Bir yurt dışı turu planlıyorum internet üzerinden çalıştığım için. Maddi açıdan işler durgun şimdilik. Bazı girişimler çok emek istiyor. Meyvesini yiyeceğim elbet.

Onun dışında bazen denize girip çıkıyorum odam cehennem gibi sıcak çünkü. Sıvı soğutmalı PC soba gibi. Kardeşlerimle ilgileniyorum. Annemle sohbet ediyorum. Ailem için yaşıyorum son birkaç aydır. 2023 sonu her şey üst üste geldi babam vefat etti ama toparlıyorum.

Haftalarca evden çıkmayıp çalışıyorum ama bir çıkarsam partilere gidiyorum 48 saat haber alınamıyor benden :D

Arkadaşlarımla, sevgilimle oyun oynuyorum film dizi izliyorum. Liseden arkadaşlarımla buluşuyorum arada bir. Motorla geziyorum. Babaannemle sohbet ediyorum. Yürüyüş yapıyoruz bazen onunla. Kedileri seviyorum vs. vs.
Canım benim Allah rahmet eylesin başın sağ olsun babanın mekanı cennet olsun. Bu bayradam büyüklerimizin yanına gidelim mezarında bir fatiha bir dua okuyalım onlara en büyük evlatlığı yapmış oluruz onlar bizden dua bekler. İşte hayat bazen bize öyle bir tekme atıyor ki kalkması zor oluyor sen süper biz hızla kalkmışsın ayağa seni zorlu bir hayat bekliyor ama eminim üstesinden geleceksin güzel insan demem o ki, zorluklarla baş edebilmek en önemlisi kardeşine bakman ailene bakman bu büyük sorumluluk ama en önemlisi annene ve kardeşine bakman büyük fedakarlık artık ailenin reisi sensin. Hayırlı bir evlatsın hep öyle kal seviliyorsun güzel insan. ❤️

Hâlâ salondayım; keyifle müzik dinleyip sigara içiyorum. Salonun rahatlığı ve serin esintisi çok hoşuma gitti doğrusu. :D