9. sınıfa geçtim. Arkadaşlarım ‘date’ adı verilen bir şey yapacaklarmış. Randevuya çıkmanın toplu hâli olarak düşünün. ‘Gelirsen sana da kız ayarlarız’ diyorlar. 6 kişi olacakmış; 3’e 3 mü yoksa 6’ya 6 mı, onu bilmiyorum. Beni cezbeden kısım, yemeği arkadaşımın ısmarlayacak olması. Ismarlamıyorum falan derse bu ‘date’ denen şeyi aklımdan bile geçirmem. Yani kızlarla flört muhabbeti yapmak, sevgili yapmak pek ilgi alanımda değil. Ancak buluşmada sadece sevgili muhabbeti değil de girgir, samata, düz sohbet muhabbeti dönecek her hâlükârda. İşte öyle bir muhabbet iyi olabilir. Sizce ne yapmalıyım? Bunlarla uğraşmayıp PUBG Mobile de oynayabilirim.

9. sınıfa geçtim. Arkadaşlarım ‘date' adı verilen bir şey yapacaklarmış. Randevuya çıkmanın toplu hâli olarak düşünün. ‘gelirsen sana da kız ayarlarız' diyorlar. 6 kişi olacakmış; 3'e 3 mü yoksa 6'ya 6 mı, onu bilmiyorum. Beni cezbeden kısım, yemeği arkadaşımın ısmarlayacak olması. Ismarlamıyorum falan derse bu ‘date' denen şeyi aklımdan bile geçirmem. Yani kızlarla flört muhabbeti yapmak, sevgili yapmak pek ilgi alanımda değil. Ancak buluşmada sadece sevgili muhabbeti değil de girgir, samata, düz sohbet muhabbeti dönecek her hâlükârda. İşte öyle bir muhabbet iyi olabilir. Sizce ne yapmalıyım? Bunlarla uğraşmayıp PUBG Mobile de oynayabilirim.

Üstat gidersen muhabbet et PUBG Mobile falan oynama. Gitmezsen gitme bu senin kararın biz bir şey diyemeyiz. Ben olsam giderdim eğlenmek için vs ama gitmek istemiyorsan gitme yapacak bir şey yok, kız ayarlarız işleri genelde yalan bu arada onu söyleyeyim. Hayal kırıklığı oluşmasın.

Edit: Kendi yemeğini kendin öde ısmarlatma.

Üstat gidersen muhabbet et PUBG Mobile falan oynama. Gitmezsen gitme bu senin kararın biz bir şey diyemeyiz. Ben olsam giderdim eğlenmek için vs ama gitmek istemiyorsan gitme yapacak bir şey yok, kız ayarlarız işleri genelde yalan bu arada onu söyleyeyim. Hayal kırıklığı oluşmasın.

Orada pubg oynamam hocam gitmeyip evde pubg oynamayı kastetmiştim.

9. sınıfa geçtim. Arkadaşlarım ‘date' adı verilen bir şey yapacaklarmış. Randevuya çıkmanın toplu hâli olarak düşünün. ‘Gelirsen sana da kız ayarlarız' diyorlar. 6 kişi olacakmış; 3'e 3 mü yoksa 6'ya 6 mı, onu bilmiyorum. Beni cezbeden kısım, yemeği arkadaşımın ısmarlayacak olması. Ismarlamıyorum falan derse bu ‘date' denen şeyi aklımdan bile geçirmem. Yani kızlarla flört muhabbeti yapmak, sevgili yapmak pek ilgi alanımda değil. Ancak buluşmada sadece sevgili muhabbeti değil de girgir, samata, düz sohbet muhabbeti dönecek her hâlükârda. İşte öyle bir muhabbet iyi olabilir. Sizce ne yapmalıyım? Bunlarla uğraşmayıp PUBG Mobile de oynayabilirim.

Arkadaşın yemeği ısmarlasın sonra annene mesaj at acil bir şey söylesin kalk git. En mantıklı seçenek.

Seni çağırdılarsa git bence. Hem bedavadan yemek yiyip karı kızla takılırsın. :D
Tamam hocam karlı bir iş gibi bu.

Arkadaşın yemeği ısmarlasın sonra annene mesaj at acil bir şey söylesin kalk git. En mantıklı seçenek.
Düşüneceğim hocam.

Hocam rezil olmayayım da kız olmasın daha bile iyi yani.

Hayır ama nedenini tam olarak ben de bilmiyorum. Belki ilk kez flort gibi bir şey yapacak olmanın stresi flort yapma isteğimi baskılıyordur. Belki de begenilmeme korkumdur. Ancak bunlardan farkli olarak ben pek flort sevgili islerine yanaşan biri degilim. Cunku ilerideki karimin boyle ortamlarda bulunup bu islerle ugrasmasini istemem. Dogal olarak eger karim icin istemiyorsam kendim de boyle bir şey yapmamam lazim. Belki de sebep budur. Ya da bu sebeplerin harmanlanmış halidir. Son dusuncemin dogru olup olmadigi konusunda pek emin degilim, konu acmisken bunu da sormus olayim. Sizce bu dusuncem mantikli mi yoksa sadece bencil duygular ile otoriteyi kendimde tutmak istememden dolayi mi?