Koneko Toujou
Üstün
Aternos'tan açmak istemiyorum. Çok lag oluyor. Custop map yükleyip istediğim zaman sürüm değiştirebileceğim bir yer arıyorum. Hamachi önermeyin lütfen.
Hamachi yerine Tailscale kullanın. Hafta sonu güncelleme yapacağım rehbere.Herkese merhaba arkadaşlar, uzun süre sonra sessizliğimi bozup rehber yazmaya karar verdim. Bu rehber serisinde Minecraft sunucusu nasıl açılır, incelikleri nelerdir, nelere dikkat etmeliyiz, onları göstereceğim. Rehberin daha başında gelecek bir soruya cevap vermek isterim: Neden e4mc ve Essential kullanmıyoruz? İki mod da peer to peer, yani Hamachi ile aynı mantıkta çalışıyor. Gayet güvenilir modlardır, kullanmak isteyen kullanabilir. Benim önermeme sebebime gelecek olursak; sunucu dosyalarını istediğiniz gibi inceleyemiyorsunuz, plugin yüklemesi ve bunların ince ayarlarını...
Önermem. Bütün siteler berbat çünkü. Kurduğunuz hiçbir farm çalışmaz. Varsayılan sunucu render kısıtlaması var. Sadece girer, build yapar, çıkarsınız.Hocam aramızda program indirirse virüs bulaşacağı mantalitesinde olan bir arkadaş var da. Site önerirseniz çok daha iyi olur.
Herkesin oyunu orijinal mi?Aternos'tan açmak istemiyorum. Çok lag oluyor. Custop map yükleyip istediğim zaman sürüm değiştirebileceğim bir yer arıyorum. Hamachi önermeyin lütfen.