X3nnyBar Çalışkan Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 20 Beğeniler 2 Yer Ankara 3 Ağustos 2025 #1 Bilgisayarı her açtığımda Alt+Tab'da bunu görüyorum, çarpıya bassam da kapanmıyor. Yardım edebilir misiniz?
Bilgisayarı her açtığımda Alt+Tab'da bunu görüyorum, çarpıya bassam da kapanmıyor. Yardım edebilir misiniz?
K kuruşbakabalan Becerikli Katılım 18 Temmuz 2025 Mesajlar 148 Beğeniler 28 3 Ağustos 2025 #2 X3nnyBar dedi: Bilgisayarı her açtığımda Alt+Tab'da bunu görüyorum, çarpıya bassam da kapanmıyor. Yardım edebilir misiniz? Eki Görüntüle 169795 Genişletmek için tıkla... Bu ASUS driver güncelleme uygulaması. Artı 0 Eksi
X3nnyBar dedi: Bilgisayarı her açtığımda Alt+Tab'da bunu görüyorum, çarpıya bassam da kapanmıyor. Yardım edebilir misiniz? Eki Görüntüle 169795 Genişletmek için tıkla... Bu ASUS driver güncelleme uygulaması.
KS KS X3nnyBar Çalışkan Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 20 Beğeniler 2 Yer Ankara 3 Ağustos 2025 #3 kuruşbakabalan dedi: Bu ASUS driver güncelleme uygulaması. Genişletmek için tıkla... Neden Alt Tab'da göründüğünü anlamadım. Kapatmaya çalışsam da Alt Tab'da görünmeye devam ediyor. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2025 Artı 0 Eksi
kuruşbakabalan dedi: Bu ASUS driver güncelleme uygulaması. Genişletmek için tıkla... Neden Alt Tab'da göründüğünü anlamadım. Kapatmaya çalışsam da Alt Tab'da görünmeye devam ediyor.