1589

Üstün
Makaleler
2
Merhabalar, Arma 3'ten açıkça daha iyi olmasına rağmen neden tutmadı Arma reforger? Grafikleri son derece iyi aslında.

Arma 3'ü kimse kolay kolay bırakamaz. Topluluk sunucuları hala deli gibi modlanıyor, RP sunucuları aktif, modlar dışında piyasada ki bana göre hala en iyi MIL-SIM oyunlarındandır. Oyunu nasıl özelleştirebileceğinizin ucu bucağı yok. Reforger'dan önce de Arma 3'ün yan oyunu olarak bedava ARGO çıkmıştı, tutmadı çünkü Arma 3'ün üzerine koyabileceği bir şey yok ve zaten geniş çaplı takım savaşlarını ve daha fazlasını Arma 3'te yapabiliyorduk. Reforger'ı yapacağına Arma 3'ü konsollara getirseydi keşke. Gittiler Reforger'ı konsola getirdiler.

Arma 3'ü kimse kolay kolay bırakamaz. Topluluk sunucuları hala deli gibi modlanıyor, RP sunucuları aktif, modlar dışında piyasada ki bana göre hala en iyi MIL-SIM oyunlarındandır. Oyunu nasıl özelleştirebileceğinizin ucu bucağı yok. Reforger'dan önce de Arma 3'ün yan oyunu olarak bedava ARGO çıkmıştı, tutmadı çünkü Arma 3'ün üzerine koyabileceği bir şey yok ve zaten geniş çaplı takım savaşlarını ve daha fazlasını Arma 3'te yapabiliyorduk. Reforger'ı yapacağına Arma 3'ü konsollara getirseydi keşke. Gittiler Reforger'ı konsola getirdiler.
Ama Arma reforger'in daha sağlam bir oyun motoru ve daha büyük bir dünyası var.

15 yaşındaki çocukların izlediği YouTuber'lara reklam yaptırmadıkları için olabilir. Zira bu tarz YouTuber takip eden 14-17 yaş arası kitle bunlarla gününü geçiyor. Türkiye'de de durum böyle.

Tema (ilk çıkışında) soğuk savaş olmasa şimdi ki zamanda geçse çok etkisi olurdu. Şu an halihazırda daha yeni yeni güzel modlar yapılıyor ama neden olduğunuda anlamadığım bir şey var oyunun Steam atölyesi yok sadece kendi sitelerinde mod platformu var. Entegre edemediklerini düşünüyorum yoksa çok kötü bir karar. Bu tür şeyleri en alt kesimin bile erişebileceği şekilde yapılması lazım ki popülerliği artsın.

Hızlı tüketim toplumu olduğu için bazı şeyleri insanların gözüne sokmaları lazım, yoksa sonu Steel Beast gibi çoğunluğu 50 yaşında emekli askerlerin oynadığı oyunlara dönüşür.