Koku olarak sevdiğim parfümlerden biri Versace Eros, diğeri Armani Acqua di Gio. Armani'nin bu parfümünün orijinalini hiç kullanmadım. Slazenger Active Mavi ve zamanında LCW'de satılan 02 isimli muadillerini kullandım. Bu yılın başında Versace Eros almıştım ama biraz hayal kırıklığına uğradım. EDP olmasına rağmen koku yayılımı pek yoktu. Elbisede kalıyordu fakat arkadaşlarıma vs. sorduğumda çok fark etmediklerini söylüyorlardı. Şimdi bir hevesle orijinal diye Acqua di Gio alıp da aynı sorunu yaşar mıyım? Kullanıp memnuniyetinizi veya şikayetinizi anlatırsanız sevinirim.
Detaylar
Kim cevapladı?Boss intense, one million lucky, althair, prada les infusions, tobacco vanilla, ombre leather ve stronger with you kullanıyorum orijinal olarak ha bir de black orchid. Hepsi kulağa ağır parfümler gibi geliyor ama çok güzel yayılıma sahipler. Hepsi yaz aylarında kullanılabilir gibi stronger with you hariç.
Ha bir de aventus ve irish tweed öneririm.
cartel
Yetkin
Yazdığınız parfümleri yazın kapalı bir yerde sıkarsanız o yerden kovulma ihtimaliniz var. Kesinlikle yaza uygun değiller. Aventus ve Irish Tweed yaz için mükemmeldir.Boss intense, one million lucky, althair, prada les infusions, tobacco vanilla, ombre leather ve stronger with you kullanıyorum orijinal olarak ha bir de black orchid. Hepsi kulağa ağır parfümler gibi geliyor ama çok güzel yayılıma sahipler. Hepsi yaz aylarında kullanılabilir gibi stronger with you hariç.
Yani yaz derken otobüste yada iş yerinde değil de akşam üstünü geçen serin saatlerde açık havada yada bara giderken kullanıyorum ben.Yazdığınız parfümleri yazın kapalı bir yerde sıkarsanız o yerden kovulma ihtimaliniz var. Kesinlikle yaza uygun değiller.
cartel
Yetkin
Evet o zaman kullanılabilir.Yani yaz derken otobüste yada iş yerinde değil de akşam üstünü geçen serin saatlerde açık havada yada bara giderken kullanıyorum ben.
Profondo’nun diğerinden farkı nedir ?
Efsane bir parfüm, hatıralarda özel bir yeri var. Bundan farklı olarak, henüz kullanmadım ama Free Shop'ta deneme fırsatı buldum. Listenize eklemenizi öneririm.