berat_01

Başarılı
Armoury Crate sildim yükledim yok, BIOS güncelledim yok. Parçaları sök tak yaptım yok. Yani kaldırıp camdan aşağı atmama az kaldı. Yardım edin lütfen.

Aşağıdaki adımları deneyebilir misin?

1. AURA Sync (Eski/Legacy) Kaldırma: Windows Denetim Masası üzerinden AURA Sync'i kaldırın.
2. AURA Temizleme Aracı Kullanımı: AURA Sync'in eski/legacy sürümünün izlerini silmek için AURA Temizleme Aracını kullanın.
3. Armoury Crate Kaldırma Aracı Kullanımı: Armoury Crate Kaldırma Aracını kullanarak mevcut Armoury Crate yazılımını tamamen kaldırın.
4. Armoury Crate Kurulum Aracı Kullanımı: Ardından Armoury Crate Kurulum Aracını kullanarak yazılımı yeniden yükleyin.

Aura temizleme aracı linki çalışmıyor gibi internette farklı kaynaklardan bulabilirsiniz.

1724163176482.webp

Hocam Windows güncelleştirmelerini kontrol edin. Arada 1-2 tane sessiz sedasız güvenlik güncelleştirmeleri atıyorlar. Bu programlar da o güncelleştirmeler alınmadığı için kimi zaman kararsız çalışabiliyor.

Aşağıdaki adımları deneyebilir misin?

1. Aura Sync (Eski/Legacy) kaldırma: Windows Denetim Masası üzerinden Aura Sync'i kaldırın.
2. Aura temizleme aracı kullanımı: Aura Sync'in eski/legacy sürümünün izlerini silmek için AURA Temizleme Aracını kullanın.
3. Armoury Crate kaldırma aracı kullanımı: Armoury Crate Kaldırma Aracını kullanarak mevcut Armoury Crate yazılımını tamamen kaldırın.
4. Armoury Crate kurulum aracı kullanımı: ardından Armoury Crate Kurulum Aracını kullanarak yazılımı yeniden yükleyin.

Aura temizleme aracı linki çalışmıyor gibi internette farklı kaynaklardan bulabilirsiniz.

Eki Görüntüle 76257

Hocam yanlı kablo takma vs olursa anakart kısa devre olma ihtimali var mı? Bu yolları denedim olmadı malesef