Kasayı temizledim. Eskiden görmesine rağmen şu an görmüyor. Üstüne bir de hata veriyor. BIOS'tan PMW moda aldım Q-fan sekmesinden düzelmedi. BIOS monitör sekmesinden denedim yine olmadı. BIOS güncel. Ne yapacağımı bilmiyorum. 4 Kasa fanı 3 numaraya bağlı. Anakart soğutucu var kasanın arkasında o 4'e bağlı. Yerlerini değiştim. Kasa fanlarını yine görmüyor.
Anakart: ASUS TUF B650 Plus

1767897389289.webp

Bağlantılarında veya kabloda bir sorun vardır, pwm kontrolcüsü kullanıyorsan onda sorun olabilir.

4'tekini 3'e al 3'tekini 4'e tak hangileri çalışıyor bir bak. Bağlı fanlar dönüyor mu bu arada ?

Bağlantılarında veya kabloda bir sorun vardır, PWM kontrolcüsü kullanıyorsan onda sorun olabilir.

4'tekini 3'e al 3'tekini 4'e tak hangileri çalışıyor bir bak. Bağlı fanlar dönüyor mu bu arada?

Her şey düzgün çalışıyor. BIOS'tan monitör kısmına girip fan 3'ü pmw yaptım düzelmedi. Monitörden pmw iken qfan da pmw yaptım düzelmedi. Qfan pmw iken BIOS'u Auto yaptım düzelmedi. Kontrolcüden güç geliyor kablo bozuk değil. Yerlerini değiştim kasa fanlarını yine görmüyor. En son BIOS güncellemiştim düzelmişti ama şu an aktif bir güncelleme de yok. Ne yapacağımı bilmiyorum kaldı öyle.