İyi Sosyaller. Şu an Creapure kreatin kullanıyorum ve bitmek üzere. Ancak bu sefer creapure almayacağım ve aromalı istiyorum çünkü kreatin aromasız cidden gitmiyor içerken zorlanıyorum.

Proteinocean'ın aromalı kreatini uygun mudur? O fiyatlarda başka kreatin var mıdır aromalı? Normalde günde 5 gram içiyorum aromalı alırsam 5 gram kreatin alabilmek için kaç gram içmem gerekir?

Aroma gramajı etkilemez. İçinden çıkan ölçek zaten almanız gereken gramaja göre tasarlandı. Kaldı ki günde 5 gram fazla, eğer kilonuz 100 falan değilse. 3 gram yeterli, ölçekler de zaten buna göre yapılır. Son olarak bir tavsiye daha, kreatini sek içmek zorunda değilsiniz. Her şeye karıştırabilir. Protein, gainer, workout vs.

Aroma gramajı etkilemez. İçinden çıkan ölçek zaten almanız gereken gramaja göre tasarlandı. Kaldı ki günde 5 gram fazla, eğer kilonuz 100 falan değilse. 3 gram yeterli, ölçekler de zaten buna göre yapılır. Son olarak bir tavsiye daha, kreatini sek içmek zorunda değilsiniz. Her şeye karıştırabilir. Protein, gainer, workout vs.

110 kiloyum, 3 gram ile verim alamıyorum.

Şu an başka takviye kullanmıyorum.

110 kiloyum, 3 gram ile verim alamıyorum.

Şu an başka takviye kullanmıyorum.
O halde proteinocean aromasını deneyin derim, ben düzenli olarak supp ları oradan alıyorum. Gram meselesini de naçizane araştırmanızı öneririm. Böbreklere yük bindirme ihtimali var. Kilonuz dediğiniz gibi yüksek ama günde 5 gram bana bir tık fazla geldi. Sağlığınız için lütfen araştırın bu konuyu.

O halde proteinocean aromasını deneyin derim, ben düzenli olarak supp ları oradan alıyorum. Gram meselesini de naçizane araştırmanızı öneririm. Böbreklere yük bindirme ihtimali var. Kilonuz dediğiniz gibi yüksek ama günde 5 gram bana bir tık fazla geldi. Sağlığınız için lütfen araştırın bu konuyu.

Yakında kan tahlilim var hocam zaten. Kan tahlilinde üre değerine göre hareket edebilirim.

Ağza aromasız atınca direkt yutuluyor ya, siz karıştırarak mı içiyorsunuz aromasızını? Beki ondandır.

Supplement.com'da aromalı 1 kg 1000 TL. Ara vererek kullanırsan 1 sene götürür. Tavsiye ederim.

Hocam daha yeni 1200 gramını 1200 TL'ye aldım ancak yine de öneriniz için teşekkür ederim.

Hocam araştırma yaptım 5 gram kullanmakta bir sorun yok gibi. Zaten ilk aldığım creapure kreatinde de 5009 mg kullanım önermişler.