Yer
İstanbul
Merhaba herkese, spora yeni başladım ve protein tozu kullanacağım, ekstra olarak kreatin alacağım. Protein tozunda baymayan bir aroma istiyorum. Hangi markayı ve aromayı önerirsiniz? Net bir bütçem yok fakat ekstrem fiyatlara çıkmaya gerek yok. Protein Ocean fiyatlarında olabilir. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler. @ggbye @Neoxa

Son düzenleme:
öğünlerimde protein tozu kullanacağım

Öncelikle her öğün protein tozu kullanılmaz. İlk tercih olarak her zaman gerçek gıda olmalı. Vakit veya yemek yapma imkanı olarak sıkıntınız yok ise protein kaynağı olarak gerçek yemek yiyin.

Kreatine gelirsek buna bakabilirsiniz.

Öncelikle her öğün protein tozu kullanılmaz. İlk tercih olarak her zaman gerçek gıda olmalı. Vakit veya yemek yapma imkanı olarak sıkıntınız yok ise protein kaynağı olarak gerçek yemek yiyin.

Kreatine gelirsek buna bakabilirsiniz.
Yanlış anlaşılmış, gerçek gıdaları tüketmekteyim.

Yanlış anlaşılmış, gerçek gıdaları tüketmekteyim.

Hayır demek istediğinizi anladım. Benim demek istediğim çoğu kişi öğünlerle yeterli proteini alabiliyor zaten. Hem maddi hem sağlık açısından eksiği gerçek gıda ile kapatmak daha iyi olur. Makro hesabı yaptınız mı hiç? Protein tozu vakti veya yemek yapma imkanı olmayanlar için mantıklı. Ekstra gelişime bir katkısı yok yeterli proteini alan biri için.

Hayır demek istediğinizi anladım. Benim demek istediğim çoğu kişi öğünlerle yeterli proteini alabiliyor zaten. Hem maddi hem sağlık açısından eksiği gerçek gıda ile kapatmak daha iyi olur. Makro hesabı yaptınız mı hiç? Protein tozu vakti veya yemek yapma imkanı olmayanlar için mantıklı. Ekstra gelişime bir katkısı yok yeterli proteini alan biri için.
Diyetteyim ve makro hesabı yaptım 155gr protein 2100 kalori. Öğünlerim ev yemeğine göre farklı olduğu için pek zaman olmuyor evet. Zaten abartmayacağım protein tozunu öğün yerine kullanmak gibi olmayacak yani.

Son düzenleme:
Creatine için eğer çok para baymayayım dersen Proocn bakabilirsin yeni başladığın için f/p olmuş olur. Creatine'yi alırken aromasız al asla aromalı alayım hatasına düşme.