ArtCAM 2018 nasıl indirilir?

balerion

Uzman
CNC işi ile uğraşıyorum. Kendi bilgisayarıma 2018 ArtCAM yükleyeceğim ama piyasada yok, sadece şu sitede var:

Kod:
https://www.fullprogramlarindir.net/autodesk-artcam-2018-indir.html

Onun da VirusTotal sonuçları bunlar:

Birincisi, direkt ZIP dosyasını yüklemişsiniz. ZIP, RAR gibi sıkıştırılmış dosyaları yüklemek genelde doğru sonuç vermez. Ek olarak, indirdiğiniz dosya ArtCAM dosyası da değil ki. Yüksek ihtimalle reklamdan dosya indirmişsiniz; dosyayı açmayın.

Nereden bulacağım peki bana çizim programı lazım yardımcı olursanız sevinirim bir de RAR şeklindeyken taratmıştım.

Nereden bulacağım peki bana çizim programı lazım yardımcı olursanız sevinirim bir de RAR şeklindeyken taratmıştım.
Aynı kaynakta 2. seçeneğe tıklayın, yüksek ihtimalle ilk tıklamanızda reklam açılacak. Reklamı kapatıp tekrar tıklayın. AutodeskArtCAM2018.rar başlığına sahip dosya çıkmalı. (Kontrol ettiğimde bu şekilde.) İndire tıklayıp devam edin. İlk tıklamanızda yine reklam açılırsa geri dönüp tekrar basmalısınız. Yaklaşık 600MB bir dosya.

Hocam her seferinde 17.9MB'lik dosya indiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…