Kasama sığmıyor 280mm modeller. Bu model de ucu ucuna sığıyor. Kendim kurulum yapacağım fakat kablolamayı bilmiyorum. Hepsini tek 1 kabloda buluturan kablo var bir de 3 ayrı kablo var. Anakartım A620M olduğu için pump vb yuvası yok ben üçünü tek kabloda birleştirenimi kullanacağım? Ve nereye takacağım CPU fan mı? Radyatör uzunluğu 27.7 cm ve benim kasa uzunluğum 36, resim bırakıyorum aşağı bence tam olur.
Detaylar
Kim cevapladı?Bil ölçeyim o zaman, bu büyük gelirse alabileceğim alternatif fanlar nedir sıvı soğutma olarak?
Sıvı soğutma şart değil Phantom spirit alabilirsiniz, üst kalite 240 mm ile aynı performansı verir.
Hocam kaba dursun istemiyorum. En kötü ihtimalle Lian Li galahad 2 Trinity 240mm alırım o sığar büyük ihtimalle.
Hocam ölçtüm şimdi 6cm de RAM kısmına geliyor. Yani 6.3cm olduğu için RAM'e çarpabilir ne yapabiliriz buna?
Slim fanla belki kurtarır ama bence gerek yok, 240 mm farklı bir soğutucu alınabilir, hepsinin radyatörü 38.
Ucu ucuna kurtarır belki sence?
Bu soğutucu öyle uçup kaçan bir model değil neden bu kadar ısrar ediyorsunuz bu modelde?
Aynı soğutucu.
www.gaming.gen.tr
Aynı soğutucu.
Enermax LIQMAXFLO ARGB 240mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu (ELC-LMF240T-ARGB) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Fan hızı 3.000 rpm’ye kadar çıkan VRM FANI daha iyi hava akışı sağlar. CPU’yu çevreleyen bileşenlerin sıcaklıklarını etkili bir şekilde düşürmek için, özellikle hız aşırtma senaryolarında.
Bu soğutucu öyle uçup kaçan bir model değil neden bu kadar ısrar ediyorsunuz bu modelde?
Aynı soğutucu.
http://Kalite 240mmlerin çoğu yeter mi benim işlemci için?