Kasama sığmıyor 280mm modeller. Bu model de ucu ucuna sığıyor. Kendim kurulum yapacağım fakat kablolamayı bilmiyorum. Hepsini tek 1 kabloda buluturan kablo var bir de 3 ayrı kablo var. Anakartım A620M olduğu için pump vb yuvası yok ben üçünü tek kabloda birleştirenimi kullanacağım? Ve nereye takacağım CPU fan mı? Radyatör uzunluğu 27.7 cm ve benim kasa uzunluğum 36, resim bırakıyorum aşağı bence tam olur.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 14 Eylül 2024
- Makaleler
- 1
9800X3D için yeterli, 8 faz, kim diyorsa donanım hakkında kıt bilgisi mevcut.Hocam B850M k alma giriş seviyesi dediler. MSI B850 Gaming Plus al diyorlar ya da B650M Gaming Plus.
VRM soğutması da var ekstra.
9800X3D için yeterli, 8 faz, kim diyorsa donanım hakkında kıt bilgisi mevcut.
Arkadaş şey dedi B850 Gaming Plus Wi-Fi al çok sağlam anakart dedi. Bende B650 Gaming olus Wi-Fi alayım dedim sizce?
- Makaleler
- 1
Güzel kartlar hepsi, kötü değil, alınır. B850M-K çok giriş seviyesi sayılmaz, 1 DPC kart overclock potansiyeli de yüksek, VRM soğutması da var, 8 faz zaten fazla bu işlemciye. Yine de senin tercihin. Ben MSI çok sevemedim AM5 platformunda, hep sıkıntı yaşattı bana oyunlarda stutterler, droplar vs.Arkadaş şey dedi B850 Gaming Plus Wi-Fi al çok sağlam anakart dedi. Bende B650 Gaming olus Wi-Fi alayım dedim sizce?
B850 eagle baya hoşuma gitti alınır mı?9800X3D için yeterli, 8 faz, kim diyorsa donanım hakkında kıt bilgisi mevcut.
Güzel kartlar hepsi, kötü değil, alınır. B850M-K çok giriş seviyesi sayılmaz, 1 DPC kart overclock potansiyeli de yüksek, VRM soğutması da var, 8 faz zaten fazla bu işlemciye. Yine de senin tercihin. Ben MSI çok sevemedim AM5 platformunda, hep sıkıntı yaşattı bana oyunlarda stutterler, droplar vs.
Bende MSI alasım yok. Gigabyte kullanıyorum uzun zamandır, o yüzden Gigabyte devam edesim var BIOS ekranıda kolay çünkü.
- Makaleler
- 1
Üzmez hepsi iyidir, benim kişisel tercih Asus B850M-K olurdu, her şeyiyle yeterli bir kart bana göre. Tek eksisi pump_fan başlığı yok, ondan kısmışlar bir de debud led yok, sağ üstte yanan 4 ışık. Tek eksisi bu bana göre, ben zaten Wi-Fi vs. kullanmıyorum karttaki.B850 eagle baya hoşuma gitti alınır mı?
Bende MSI alasım yok. Gigabyte kullanıyorum uzun zamandır, o yüzden Gigabyte devam edesim var BIOS ekranıda kolay çünkü.
Üzmez hepsi iyidir, benim kişisel tercih ASUS B850M-K olurdu, her şeyiyle yeterli bir kart bana göre. Tek eksisi pump_fan başlığı yok, ondan kısmışlar bir de debud LED yok, sağ üstte yanan 4 ışık. Tek eksisi bu bana göre, ben zaten Wi-Fi vs. kullanmıyorum karttaki.
Bende kullanacağımı pek sanmıyorum Wi-Fi. Sanırım eagle alacağım gibi DS3H ile ne farkı var.
- Makaleler
- 1
Faz yapısı, ATX, mATX vs. Çok etkilemez seni, kafana göre al. Ben tercihimi söyledim, gerisi senin kararın. Zaten tek Valo oynuyorsun. Şu anki kartında bile ben problem olcağını sanmam, dediğim oyunlarda test edip SS at, bakarız VRM Mosfet ve 5.2 boostluyor mu diye.
Faz yapısı, ATX, mATX vs. çok etkilemez seni, kafana göre al. Ben tercihimi söyledim, gerisi senin kararın. Zaten tek Valorant oynuyorsun. Şu anki kartında bile ben problem olacağını sanmam, dediğim oyunlarda test edip SS at, bakarız VRM MOSFET ve 5.2 boostluyor mu diye.
Anladım hocam sağ olun.