Önerdiğiniz bir ayar var mı hocam, direkt ss de atabilirsiniz. Bu arada kulaklık çalışır durumdayken yeşil ışık yanıp sönüyor devamlı normal mi?

Bu arada ben Bluetooth ile eşleştirmeden type-c li zımbırtıyı kasaya bağlıyorum.
Evet çalışırken yanıp sönüyor 70 üzeri olması lazım yeşil ışığın. 70 altı sarı, 30 altı kırmızı yanıp sönüyor. Bluetooth ile telefona bağlayabilrsiniz o da mavi yanıp sönüyor. İkisini de pcye bağlamaya gerek yok.

1756119233440.webp

1756119250890.webp

Ben bu ikisini kullanıyorum genelde kendiniz deneyip oradaki presetlerden daha begendiginizi de secebilirsiniz.

Evet çalışırken yanıp sönüyor 70 üzeri olması lazım yeşil ışığın. 70 altı sarı, 30 altı kırmızı yanıp sönüyor. Bluetooth ile telefona bağlayabilrsiniz o da mavi yanıp sönüyor. İkisini de pcye bağlamaya gerek yok.

Eki Görüntüle 177491

Eki Görüntüle 177492

Ben bu ikisini kullanıyorum genelde kendiniz deneyip oradaki presetlerden daha begendiginizi de secebilirsiniz.
Telefonu Bluetooth ile bağlayarak kullanıyorum şu anda. Sonar ayarlarını ise bu videoya göre yaptım;

Eki Görüntüle 177491

Eki Görüntüle 177492

Merhaba hocam bunları link olarak benimle paylaşır mısınız rica etsem?

Son düzenleme: