Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Evet, belki çoğu insan şunu diyebilir:"18'e girince ne oluyor?" ama bu doğum günüm hangi sebepten ötürüdür bilmem ama çok etkiledi beni. İçimden "Ömer, artık sen bir yetişkinsin ve bazı şeylerin farkına varman gerek." diye geçirmedim değil yani. Bilmiyorum ama şu anda içimi hemsevinç hem de biraz hüzün kapladığını belirtmek isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, belki çoğu insan şunu diyebilir:"18'e girince ne oluyor?" ama bu doğum günüm hangi sebepten ötürüdür bilmem ama çok etkiledi beni. İçimden "Ömer, artık sen bir yetişkinsin ve bazı şeylerin farkına varman gerek." diye geçirmedim değil yani. Bilmiyorum ama şu anda içimi hemsevinç hem de biraz hüzün kapladığını belirtmek isterim.

Ben 30 yaşındayım, 18 yaşına girince hiçbir şey olmamıştı. O yüzden pek bir şey değişmiyor. Doğum gününüz kutlu olsun, nice mutlu yaşlara.

Doğum günün kutlu. Nice sağlıklı ve mutlu yaşların olsun inşallah. 🩷🎉🎊

Benden sana bi abi tavsiyesi, içindeki çocuk hiç büyümesin. Ne demek istediğimi ileriki yaşlarında daha iyi anlayacaksın.