Fortnite da git gide özünü kaybediyor bence. Oynadığım süre olarak 4 yıla yaklaşmış biri olarak bunu çok net söyleyebilirim. Her oyun birbirine benziyor.

Fortnite da gitgide özünü kaybediyor bence. Oynadığım süre olarak 4 yıla yaklaşmış biri olarak bunu çok net söyleyebilirim.

Çok sık oynadığım bir oyun olmadığı için yorum yapamıyorum, inşasız modla geri dönmüştüm ve harika hissettiriyordu oynaması, ancak Fortnite hakkında beğendiğim yegane şey adamların içerik kalitesinin arşa çıkmış olmasıydı, pandemide Online konser vermeleri falan müthiş bir şeydi.

Ayrıca LoL'den sonra ülkemiz için oyunlarına dublaj ekleyen de ikinci firma sanırım.

Fortnite da git gide özünü kaybediyor bence. Oynadığım süre olarak 4 yıla yaklaşmış biri olarak bunu çok net söyleyebilirim. Her oyun birbirine benziyor.
Zaten eskiden epey sükse yapmış çoğu Online oyunun kaderi böyle oluyor. Ama sadece kişinin vaktini çalan oyunları oynayan keriz çok olduğundan oynayana da bir şey diyemiyoruz. Laflar, oyun geliştiricilerine gidiyor.

Çok sık oynadığım bir oyun olmadığı için yorum yapamıyorum, inşasız modla geri dönmüştüm ve harika hissettiriyordu oynaması, ancak Fortnite hakkında beğendiğim yegane şey adamların içerik kalitesinin arşa çıkmış olmasıydı, pandemide Online konser vermeleri falan müthiş bir şeydi.
Zevk aldığım bir oyun, sorun o değil. Baştaki çocuksu ve orijinal ruhundan kopup inşa özellikli PUBG haline geliyor. Oyunu kendi özünde tutan bahsettiğiniz konserler tarzı Live Event da yapmıyorlar eskisi kadar sık, güzel ve kaliteli.

Zevk aldığım bir oyun, sorun o değil. Baştaki çocuksu ve orijinal ruhundan kopup inşa özellikli PUBG haline geliyor. Oyunu kendi özünde tutan bahsettiğiniz konserler tarzı live Event da yapmıyorlar eskisi kadar güzel ve kaliteli.

Artık maalesef çoğu Online oyun sadece mikro ödemelere odaklanmış durumda, Escape from Tarkov oyuncularına hayran kaldım, firmanın yaptığı gerçekten adice bir ödeme olayında adamlar resmen dört koldan isyan ediyor firmaya.

Şahsen Destiny 2, helldivers 2 ve Halo Infinite dışından herhangi bir Online oyun oynamıyorum. Ne Counter-Strike, ne Valorant. League of Legends'a girmiyorum bile. Kitlesinin rezilliğini herkes biliyordur. Valorant da buna dahil.

Zaten artık aynı şeyden sıkılmak bir yana rezalet kitleler de işin içine girince insanın hiç oynayası kalmıyor.

Sadece firmalar değil, oyuncular da yozlaştı. Şu an yalnızca League of Legends oynayan; başka hiçbir halttan haberdar olmayan tonlarca eleman görebilirsin, görebilirim veya görebiliriz. Haliyle bu kadar gelişime kapalı bir güruh olunca firmalar da cebine bakıyor. Riot mesela, tek bir tane "League of Legends'e yeni şampiyon geliyor!" haberiyle milyonlarca oyuncuyu (?) sarsabilecekken neden marjinal bir oyun geliştirmeye çalışsın ki?