ASELSAN telefon üretseydi ön yargınız olur muydu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gustavo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 397
  • Etiketler Etiketler
    telefon

Aselsan telefon üretseydi ön yargınız olurmuydu?

• olurdu

Oy: 21 58,3%
  • olmazdı

Oy: 15 41,7%

• Oy verenlerin toplamı
    36
ASELSAN yaptığı her şey genellikle üst düzey kalitede o yüzden ön yargım olmazdı. Bir akıllı telefon çıkartsa net sonraki telefonum o olurdu. Tabii geri dönüşleride çok önemli yazılımını kendimi yapacak bunlar önemli şeyler. ASELSAN dünyanın en kaliteli savunma sanayi şirketlerinden. Genelde köklü Türk şirketleri oldukça kaliteli oluyor, gerçi bu zamanda kapitalistlik yüzünden artık hepsi belirli standartlarda yapılıyor zaten Japon, Kore, alman, Türk veya Amerikan ürünü fark etmez belli bir düzen var kalite ona göre yapılıyor zaten Siemens beyaz eşyalarla Arçelik beyaz eşyalar kalite anlamında neredeyse hiçbir fark yok hatta bazı şeylerde Arçelik daha bile iyi mesela.

Tahminimce bu tarzda telefon piyasaya sürülürdü. Hiç düşünmediğiniz yerden gelecek hem de.

ASELSAN vizyonunda öyle küresel markaların gibi vizyonların olacağını da düşünmüyorum. SoC olarak büyük olasılıkla Rockchip ya da Allwinner çiplerinden bulunabilir, ama ihtimal Broadcom da olabilir.

Son düzenleme:
Casus yazılım yüklü gelen dinleme cihazı desek daha doğru olur. Bedava verseler kullanmam.
Casus meselesi bayağı fazla açıdan düşünülebilir, bu açıdan bakmaya ne dersiniz?

O zaman GSM teknolojisini de hiç kullanmayalım, ama bazen her isteğimiz olmuyor. Distopik bir dünyada yaşıyoruz tabiri caizse.

Richard Stallaman diyorsa dogrudur, videoyu izlemeye gerek duymadim. Telefon zaten bir takip araci, sadece Samsung'un diye biraz rahatim, ustune de Custom ROM.

Richard Stallaman diyorsa dogrudur, videoyu izlemeye gerek duymadim. Telefon zaten bir takip araci, sadece Samsung'un diye biraz rahatim, ustune de Custom ROM.
Günümüzde bana kalırsa bootloader (ön yükleyici) kilidi özgürçe açılabilen telefonlar dışında benim için kullanılabilecek pek fazla cihaz kalmadı. AVB güncellemesinden sonra zaten artık Android distopya gibi bir yere dönüşmeye başladı. Geçenlerde Sony Xperia XA aldım sıfır olarak ve artık onu kullanmış olacağım bankalarla işim bitince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…