Hocam Content Manager çok sıkıntılı bir program gerçekten. Her şeyi mükemmel yapsanız bile rasgele bir hata çıkabiliyor karşınıza. İsterseniz siz komple her şeyi en baştan yapın;
Öncelikle Content Manager farklıydı demişsiniz,
şuradan son sürümünü indirebilirsiniz. Belki sizdeki eski sürüm falandır. Bu arada şu kod ile de Content'i aktifleştirebilirsiniz: EDL2-LRMN-XJWP-6379-SXJ4-AHC8-GRD7
Shutoko Revival Project Discord sunucusunda ihtiyacınız olan her şey var. Zaten bu trafikli haritayı da, trafik paketini de bu adamlar hazırlıyor. Sunucuda ''setup_installation'' diye bir kanal var. Oradan haritanın son sürümünü indirebilirsiniz. Zaten kurmak için uygulamanız gereken adımlar da orada yazıyor.
Onu hallettikten sonra
şuradan trafikte gördüğünüz NPC araçların bulunduğu paketi indirin. Bunu kurmak için yapmanız gereken tek şey indirdiğiniz .rar'ı sürükleyip Content Manager'ın içine atmak. Ha bu arada, Content Manager'ın içinden Custom Shaders Patch'in 0.2.3. ya da daha yüksek bir sürümünü indirmeyi de unutmayın. Otomatik olarak kuruyor zaten
Bu konuda pek emin değilim fakat Trafik Paketi'ndeki araçlar Japanese Car Pack gibi DLC'leri gerektiriyor olabilir. Ben oyunu tüm DLC'leri ile birlikte aldığım için hiç hata ile karşılaşmadım ama siz karşılaşırsanız, Shutoko Revival Project'in Discord'undaki ''help'' kanalında yardım isteyebilirsiniz.
Son olarak, Sol'ü indirmenizi tavsiye ederim. Grafik modu gibi bir şey ama önemli. Son sürümünü
şuradan indirebilirsiniz. Eğer oyunu severseniz 1 dolar ücreti olan Pure Assetto Corsa modunu almanızı kesinlikle tavsiye ederim. Oyuna çağ atlatıyor.